Bioactive Skin – Organski

100% naravna antiage podpora koži

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Sestavine

Napredni prehranski pristop do sijoče kože. Ta nagrajena mešanica antioksidantov vsebuje naravno obliko vitamina C iz skrbno izbranih sinergijskih rastlin, ki spodbujajo sintezo kolagena in zaščito kože pred poškodbami prostih radikalov. Organska bioaktivna formula vsebuje organsko limono, ki ima številna koristna hranila, vključno s ferulično kislino.

NORDIQ Bioactive Skin - Organski trenutno ni na zalogi.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO
FairTrade
HORMEZA
Organic
LIOFOLIZACIJA

Zakaj je Bioactive Skin nekaj posebnega?

Vse sestavine imajo certifikat organske pridelave ter so liofilizirane za optimalno učinkovitost. Uporablja se edinstvena, vodilna organska kapsula, ki ohranja vsebino svežo in jo varuje pred oksidacijo.

Organska limona

 
Je bogata s ferulično kislino, ki je pomembna sestavina vseh antiage izdelkov. Prav tako je močan antioksidant, ki sinergijsko povečuje učinke vitamina C in hkrati deluje protivnetno. Limona lahko pozitivno vpliva tudi pri zaščiti kože pred poškodbami zaradi sonca.

Trans-resveratrol

 
Je polifenol, ki ščiti pred zunanjimi stresnimi dejavniki. Je močan antioksidant, deluje protivnetno in ščiti celice.

Korenina kurkume

 
Vsebuje kurkumin, ki je znan po tem, da spodbuja delovanje jeter in zavira vnetne procese v koži. Dokazano je tudi, da dodatki kurkume povečajo učinkovitost razstrupljevalnih encimov.

Ohrovt in brokoli

 
Sta bogata s snovmi s hormetičnim učinkom in imata vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Oljčni list

 
Oljčni list vsebuje fenolne spojine, ki pomagajo podpreti imunski sistem.

Rožmarin

 

Vsebuje fenolno spojino za katero je znano, da ščiti kožo pred staranjem in hkrati spodbuja celjenje ran.

Hormetični učinek rastlin

 

Aktivira imunski sistem ter podpre procese detoksikacije in proizvajanje energije v telesu na povsem naraven način. Več o hormezi preberite tukaj.

Bioactiv-Skin-Organic_00000_scaled

Ali ste vedeli?

Vnos različnih virov antioksidantov pripomore k manjši razgradnji kolagenskih vlaken ter izboljša odpornost kože na UV sevanje. Vnos zadostne količine antioksidantov s prehrano in prehranskimi dopolnili, kot je Bioactive Skin, je s staranjem vedno bolj pomemben, saj se s starostjo sinteza endogenih, telesu lastnih antioksidantov močno zmanjša, česar posledica je tudi vidno postarana koža.

TI + Bioactive Skin

ZA KOGA

Za vse, ki želijo upočasniti staranje kože in spodbuditi sintezo kolagena v telesu.

KDAJ

Dopoldne ali popoldne ob jedi

KOLIKO

1 – 3 kapsule

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo

Kapsulo lahko tudi zlahka odprete in po želji vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili.

SHRANJEVANJE

Pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Je izdelek nadomestek za uporabo kreme z zaščitnim faktorjem?

Ne. Bioactive Skin sicer pripomore k zaščiti kože pred vplivom UV svetlobe, vendar ob odsotnosti uporabe kreme z zaščitnim faktorjem ne prepreči sončnih poškodb.

Pri kateri starosti je smiselno pričeti z uživanjem izdelka?

Proizvodnja kolagena se starostjo upočasnjuje, zato ni nikoli prezgodaj, da začnete spodbujati njegovo sintezo in s tem upočasnite staranje kože. Hitreje kot začnete, bolj uspešno boste lahko ohranjali mladostno kožo. Priporočamo, da začnete sintezo kolagena spodbujati vsaj po 25. letu, saj telo po tej starosti vsako leto proizvede 1,5 % kolagena manj.

Je izdelek primeren za nosečnice?

Kljub visoki kvaliteti prehranskega dopolnila se njegovo uživanje nosečnicam brez predhodnega posveta z osebnim zdravnikom odsvetuje, saj je učinek zelišč na nosečnost še premalo raziskan. Prehransko dopolnilo pa lahko varno uživate med dojenjem.

Mi lahko poveste kaj več o kvaliteti Nordiq prehranskih dopolnil?

Seveda. Vsa Nordiq prehranska dopolnila vsebujejo zgolj zelišča najvišje kvalitete ter bioaktivne, naravne oblike vitaminov. Če je možno, so zelišča pridelana na ekološki način in izvirajo iz Skandinavije.

Proizvodnja Nordiq prehranskih dopolnil poteka v Evropski uniji in ima certifikat GMP (certifikat dobre proizvodne prakse) ter vzpostavljen sistem HACCP (analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk), ki zagotovi varnost in neoporečnost vseh sestavin ter proizvodnih procesov. Poleg tega so vse sestavine gensko nespremenjene in primerne za vegane.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.