Poglej njeno zgodbo EVINA IZKUŠNJA Pot do gostejših, močnejših,
lepših las
varno_spletno_nakupovanje_icon_vitaminklinik
100% varno
spletno nakupovanje
hitra_in_zanesljiva_dostava_icon_vitaminklinik
Hitra in
zanesljiva dostava
vrhunska_skandinavska_kakovost_icon_vitaminklinik
Vrhunska skandinavska
kakovost
brezplacna_dostava_nad_40_icon_vitaminklinik
Brezplačna dostava
(nad 40€)

Zakaj
Vitaminklinik.si?

Trg vitaminov in prehranskih dopolnil je poln izdelkov s sumljivim poreklom, s sestavinami slabe kakovosti, s slabimi formulacijami ter s slabimi ali povprečnimi učinki.

RAZISKALI SMO TRG | SE POVEZALI S STROKOVNJAKI | POSTAVILI SMO NOVE, NAJVIŠJE STANDARDE.

V Slovenijo smo pripeljali dve mednarodno nagrajeni skandinavski blagovni znamki vitaminov in prehranskih dopolnil najvišje kakovosti, ki ne sprejemata kompromisov.

Kategorije

Strokovna podpora vedno na dosegu roke

Zagovarjamo smiselno in preudarno uživanje prehranskih dopolnil. Zavedamo se, da je osrednji steber zdravja v prvi vrsti celovit zdrav način življenja. A prav aktivno življenje, v povezavi z izzivi sodobnega časa, zahteva ustrezno podporo telesu tudi v obliki kakovostnih prehranskih dopolnil. Marsikdo pa naleti na izziv, katero prehransko dopolnilo izbrati zase ter koliko, kako in kdaj ga uživati. Pri nas ne boste prepuščeni sami sebi. 

Če si želite individualne obravnave in potrebujete strokovni nasvet glede prehranskih dopolnil iz naše ponudbe, nasvet glede zdravega življenjskega sloga ali splošnega dobrega počutja, je naša strokovna sodelavka za vsa vaša vprašanja tukaj za vas. 

Take the Test

Etiam vitae ante nec ipsum commodo finibus a sed mi. Mauris vel dignissim dolor eget mattis felis. Morbi congue dignissim mattis. Praesent ante lacus commodo at magna in, laoreet cursus risus.

Kaj pravijo naše stranke?

Prijavi se na e-novičke!

Ne zamudi novih izdelkov, ekskluzivnih akcij in popustov ter prejmi 10% popust ob prvem naročilu