Double Calm

Ekstrakt pomirjujoče melise in L-teanin iz zelenega čaja za mirne dni in prespane noči

Prehransko dopolnilo, 50 kapsul
(2 kapsuli na dan)

Sestavine

Izdelek NORDBO Double Calm prispeva k umiritvi misli, saj vsebuje izvleček melise Cyracos®, ki znanstveno dokazano že po 15-ih dneh vsakodnevnega uživanja zmanjša simptome tesnobe in s tesnobo povezane nespečnosti. Poleg tega formulacija vsebuje še aminokislino L-teanin, pridobljeno iz zelenega čaja, ki lahko prav tako prispeva k notranjemu miru in izboljšanju kakovosti spanca. Izdelek Double Calm zmanjša nemirnost, a ne povzroča zaspanosti, zato ga lahko uživate podnevi za podporo koncentracije in lažje prenašanje stresa ali zvečer za podporo umiritve pred spanjem. Najboljši učinek je dosežen z neprekinjeno uporabo izdelka. Proizvedeno na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO
Izvleček melise Cyracos® vsebuje različne bioaktivne komponente, ki preprečijo razgradnjo živčnega prenešalca GABA, česar posledica je občutno zmanjšan občutek nemirnosti in tesnobe.
L-teanin spodbuja nastanek alfa možganskih valov, zaradi česar lahko prispeva k umiritvi misli, boljšemu prenašanju stresa in k izboljšanju koncentracije.
double_calm_prednosti_vitaminklinik

Ali ste vedeli?

Izvleček melise Cyracos® je bil testiran v študiji*, v kateri so sodelovali udeleženci z blagimi do zmernimi težavami s tesnobo in nespečnostjo. Ti so 15 dni vsakodnevno zaužili 600 mg omenjenega ekstrakta – ekvivalentna doza 2 kapsulama izdelka Double Calm/dan.

Po 15-ih dneh se je na dodajanje izvlečka melise Cyracos® odzvalo 95 % udeležencev, od tega se je:

70 % udeležencev znebilo občutkov tesnobe,

85 % udeležencev ni imelo več težav z nespečnostjo,

– kar 70 % udeležencev se je znebilo občutkov tesnobe in nespečnosti.

*Pilot trial of Melissa officinalis L. leaf extract in the treatment of volunteers suffering from mild-to-moderate anxiety disorders and sleep disturbances.

TI + Double Calm

ZA KOGA

Za vse, ki se vsakodnevno spopadajo z občutki tesnobe, nemirnimi mislimi in nespečnostjo

KDAJ

Kadarkoli v dnevu.

kolicina
KOLIKO

2 kapsuli/dan

KAKO
Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo. Kapsulo lahko tudi zlahka odprete in po želji vsebino vmešate v hrano ali pijačo.
PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili. Za bolj celostno podporo telesa v času povečanih obremenitev priporočamo sočasno uživanje izdelka Stress Essentials.

SHRANJEVANJE

Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Kdaj je najbolj priporočljivo, da uživam Double Calm?

Dnevno dozo izdelka (2 kapsuli) zaužijte, ko vam nemirnost in tesnoba povzročata največje težave. To je lahko čez dan za umiritev misli ali zvečer 1 uro pred spanjem za lažje uspavanje. Za najboljši učinek se priporoča, da izdelek uživate neprekinjeno.

Ali lahko Double Calm uporabljam redno ali samo po potrebi?

Double Calm se lahko uporablja vsak dan ali po potrebi. Najboljši učinek se sicer doseže ravno z neprekinjenim vnosom, ki je varen in brez stranskih učinkov. Double Calm ne povzroča odvisnosti ali zaspanosti, zato je primeren tudi za dolgotrajno uporabo.

Bom zaspan, če bom izdelek zaužil čez dan? Lahko vozim, ko uporabljam Double Calm?

Po zaužitju Double Calm ne boste zaspani, saj nobena od sestavin izdelka ne deluje uspavalno, temveč zgolj pomirjevalno. Posledično lahko vse aktivnosti opravljate varno in nemoteno.

Če bom izdelek vzel zvečer pred spanjem, se bom zjutraj težko zbudil in bom utrujen?

Ne, uživanje predpisane dnevne doza izdelka vam ne bo povzročala težav z energijo v naslednjem dnevu. Ravno nasprotno pa velja za popularna prehranska dopolnila z melatoninom, katerega hitro predozirate in se naslednji dan zbudite zaspani in utrujeni.

Ali lahko odprem kapsulo, če imam težave s požiranjem?

Da, kapsulo lahko odprete in vsebino vmešate v hladno tekočino, kot je voda ali sok.

Kakšna je razlika med Double Calm in Night Complexom?

Night Complex je specifično namenjen uživanju pred spanjem za podporo lažjega uspavanja in kakovostnega spanca brez prebujanja, medtem ko je Double Calm namenjen umiritvi misli tekom dneva ali v večernem času.

Lahko izdelek uživam skupaj z antidepresivi?

O uživanju izdelka Double Calm sočasno z antidepresivi se posvetujte z lečečim zdravnikom.

Ali lahko izdelek jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.