Double Hair

Izvleček iz organskih grahovih kalčkov v kombinaciji z biotinom za aktivne lasne mešičke, zmanjšano izpadanje las in normalno kakovost las

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

Sestavine

NORDBO Double Hair vsebuje nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. AnaGainTM je izvleček iz grahovih kalčkov, ki so posebej bogati z bioaktivnimi snovmi, ki aktivirajo celice v lasnih mešičkih. Biotin pomaga ohranjati normalne lase, kožo in nohte. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO

Povečano izpadanje las je lahko posledica hormonskih sprememb v telesu, genetskih dejavnikov, lahko sledi 1-3 mesece po izjemno stresnih dogodkih, lahko pa je zgolj posledica pomanjkanja nekaterih hranil. Ne glede na vzrok povečanega izpadanja las je ključno, da čim prej ukrepate. Za optimalno rast las poleg uživanja Double Hair poskrbite še za zadosten dnevni vnos beljakovin, cinka, železa in vitamina D ter za kontrolo stresa v vašem življenju.

Pomanjkanje biotina se lahko kaže s pojavom izpadanja las, ekcemov in krhkih nohtov. Pri ljudeh s pomanjkanjem biotina bo dodajanje le-tega stimuliralo rast las in zmanjšalo njihovo izpadanje.

Double-Hair_00000_FINAL_scaled

Ali ste vedeli?

Klinično dokazan učinek na izpadanje las

AnaGainTM je bil preizkušen v klinični študiji z udeleženci, ki so imeli blage težave z izpadanjem las. Po dveh mesecih je rezultat pokazal 37-odstotno manjše izpadanje las in vidno gostejše lase.

Kako deluje NORDBO Double Hair?

Izpadanje las je pogosto posledica škodljive spremembe v ciklu rasti las. Bioaktivne snovi v izvlečku  AnaGainTM aktivirajo specifične molekule, ki pošljejo signal celicam v lasnih mešičkih, kar je nujen postopek, da začnejo ti proizvajati nove lase. Biotin okrepi lase in poveča cirkulacijo v lasnih mešičkih.

TI + Double Hair

ZA KOGA

Kdor želi zmanjšati izpadanje las, izboljšati njihovo kakovost in pospešiti rast las. Pozitivno vpliva tudi na kožo in nohte.

KDAJ

Dopoldne ali popoldne

kolicina
KOLIKO

1 kapsula dnevno

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili. Za podporo rasti las lahko dodajate še cink in vitamin D.

SHRANJEVANJE

Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Je ta izdelek primeren samo za ženske?

Seveda ne! Izdelek je primeren za ženske in moške in je namenjen vsem, ki imajo težave z izpadanjem las ali pa si jih želijo zgolj okrepiti in zgostiti.

Ali lasje po tem izdelku tudi hitreje rastejo?

Da. Sestavine Double Hair okrepijo lase in spodbujajo njihovo rast z vplivom na izražanje genov v lasnih mešičkih.

Koliko hitro lahko pričakujem vidne rezultate?

Za opazne rezultate priporočamo, da izdelek jemljete vsaj 3 mesece. Za optimalen učinek pa priporočamo, da stanje vzdržujete. 

Ima ta izdelek pozitivne učinke samo na lase ali tudi na kožo in nohte?

Izdelek vsebuje visoko vrednost biotina, ki prispeva k ohranjanju zdravih las, kože in  nohtov.

Kaj je biotin, ki ga najdemo v izdelku?

Biotin je v vodi topen vitamin, ki je del družine vitaminov B. Znan je tudi kot vitamin H. Biotin sodeluje pri sintezi beljakovin v telesu in je vpleten v rast in razvoj celic. Prav tako igra pomembno vlogo pri zdravju las, kože in nohtov. Posledice pomanjkanja biotina so lahko vidne v izpadanju las in lomljivih nohtih. Izdelek Nordbo Double Hair ima kar 5000 µg biotina/kapsulo.

Ali lahko izdelek jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Katera so živila bogata z biotinom?

Arašidovo maslo, telečja in svinjska jetra, arašidi, ovseni kosmiči, jajca, grah, gobe, lešniki, stročji fižol, kuhana leča.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.