Želimo pomagati

Podobno kot lani smo tudi letos nameravali pripraviti posebne ugodnosti za vse, ki ste zaradi dopustov zamudili našo obletnico. A načrtovano akcijo po obletnici so presekali dogodki, ki so globoko prizadeli vse nas. Zato te kampanje preprosto nismo želeli, niti zmogli izvesti v načrtovanem terminu. Po obletnici čutimo največjo hvaležnost za vaše zaupanje v naše delo. Morda so se nas dogodki prav zaradi časa, ki je za nas še posebej emocionalen, dotaknili še bolj…

Katastrofa, ki je prizadela Slovenijo, pa se ni dotaknila le ekipe Vitaminklinik.si v Sloveniji, temveč tudi naših partnerjev v tujini. Zato smo se skupaj odločili, da želimo nameniti sredstva prizadetim v poplavah. Kljub težko razumljivi nastrojenosti proti mnogim, ki so želeli pomagati. Zakaj bi pomoči potrebni bili prikrajšani za tako zelo potrebna sredstva samo zato, ker bi se bali komentarjev tistih, ki svojih čustev po takšnih dogodkih ne znajo in ne zmorejo pravilno usmeriti?

ikona_pomagajmo_vitaminklinik

Še posebej želimo pomoč nameniti otrokom, pred katerimi je novo šolsko leto. Zato smo se povezali z Zvezo prijateljev mladine.

Donacija, za katero vi prejmete izdelek

Kako?

Izbrali smo 2 izdelka:

Nato smo s partnerji zagotovili 100 dodatnih kosov vsakega izdelka. Ves prihodek od prodaje le-teh bomo v celoti donirali Zvezi prijateljev mladine, ki bo sredstva namenila neposredno prizadetim družinam, ki se borijo s posledicami poplav. Tako jim bomo, kot pravijo na Zvezi prijateljev mladine, omogočili lažje premagovanje težav ter ponovno ustvarjanje varnega in stabilnega okolja za njihova življenja.

Polovico dodatnih izdelkov bomo zagotovili mi, drugo polovico naši partnerji iz tujine; NORDBO in Nordiq.

*Ta dva izdelka smo izbrali z dobrim razlogom: ob začetku šolskega leta, ki se počasi bliža, je imunski sistem otrok in celotne družine na preizkušnji. Več o prednostih, ki so osnova, da smo ju izbrali, lahko preberete nižje v tem sporočilu.

Naroči in doniraj

Strošek tega izdelka seveda krijemo mi. Izdelek, ki vam bo v vsakem primeru prišel prav in bi ga najverjetneje kupili tudi sicer, le da bomo mi vašo kupnino, kot donacijo, predali oziroma donirali tistim, ki to v tem trenutku najbolj potrebujejo. Tako bo Zveza prijateljev mladine, v primeru porabe vseh 200 dodatnih kosov, samo iz tega naslova prejela 4.980,00 €.

Tudi iz že dolgo načrtovane akcije bomo donirali sredstva

Za »zamudnike« smo sicer tudi letos zagotovili posebne ugodnosti, saj je bilo to v vsakem primeru že dolgo načrtovano – podobno kot lani. A tudi tukaj bomo ob ugodnostih za vas pomagali prizadetim v poplavah.

Posebna koda HVALA vam zagotovi 15% popust na vse* in je hkrati osnova za še dodatna sredstva, ki jih bomo namenili Zvezi prijateljev mladine.

Od vseh naročil, oddanih s kodo HVALA, bomo 10% namreč prav tako namenili Zvezi prijateljev mladine. Koda velja tudi na že znižane cene in pakete.

S to kodo rečemo hvala vam in hkrati še tukaj naredimo nekaj dobrega.

*Koda HVALA ne deluje le na zgoraj izbrana izdelka D3, C & cink KIDS ter Immune Support. Seveda iz očitnega razloga, ker z njima zbiramo sredstva za dober namen in si želimo Zvezi prijateljev mladine nameniti čim več.

Zakaj je D3, C & CINK KIDS edinstven?

Zakaj je IMMUNE SUPPORT edinstven?

*Po morebitni porabi vseh dodatnih kosov omenjenih dveh izdelkov, se od naročil vseh nadaljnih, kot pri vseh preostalih izdelkih, 10% nameni Zvezi prijateljev mladine.