POSEBNI POPUSTI % s kodo AKTIVNI12 v kategoriji “šport”

ENERGIJA

Izkoristite moč kakovostnega spanca in naravnih virov energije

Poudarjanje kakovostnega počitka in vključevanje nadstandardnih, naravnih dopolnil lahko izboljša vaše splošno počutje ter optimizira produktivnost, vse brez stranskih učinkov, ki so običajno povezani s konvencionalnimi energijskimi poživili

Energija ves dan

Prvi korak za stabilno raven energije skozi ves dan je kakovosten spanec. Ta omogoči regeneracijo telesa ter utrditev živčnih povezav v možganih.Za maksimalno energijo, optimalno koncentracijo, produktivnost in zmogljivost je tukaj edinstven Morning Complex. Zasnovan je tako, da podpre nastanek energije v celicah, poveča budnost in zmanjša utrujenost.

Osnova je spanec

Brez kakovostne nočne regeneracije je nemogoče doseči ustrezno raven energijo skozi ves dan. Veliko ljudi se zvečer preprosto ne uspe umiriti. Temu pogovorno rečemo, da ne uspejo »odklopiti«. To se kasneje pozna tudi na splošni kakovosti spanca. Zato so pri Nordiq Nutrition razvili dva izdelka, ki pomagata, da se kljub stresu, pritiskom ter izzivom modernega časa, zvečer lažje umirite. Hkrati pa občutno izboljšata kakovost samega spanca.

Sočasno uživanje nagrajenega izdelka Night Complex ter izdelka Trojni magnezij + ašvaganda, bo zmanjšalo občutke tesnobe in nemirnosti, z magnezijem podprlo normalno delovanje živčnega sistema ter z aminokislino L-triptofan občutno izboljšalo tako uspavanje kot tudi kakovost spanca.

Vir energije

V želji po visoki ravni energije, budnosti ter dolgotrajni koncentraciji se ponavadi zatečemo k stimulansom, kot so kava in energijske pijače, ki pa imajo pogosto tudi neželene učinke, kot so občutki tesnobe in nemirnost. Kombinacija naravnih, a izredno učinkovitih adaptogenov, ter vitaminov C in B v izdelkih Morning Complex in B-complex, zagotavlja močno, a naravno podporo energiji brez padca čez dan. Z njima boste zaužili tudi kombinacijo naravnega kofeina ter aminokisline L-teanin, ki omogoči umirjenost in višjo koncentracijo hkrati. Torej brez občutnega upada energije, ki sicer sledi zaužitju stimulansov kot je kava ali energijska pijača.