Female Complex

Mešanica, ki pripomore k ženskemu hormonskemu ravnovesju

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Sestavine

Zahteven in stresen življenjski slog, slaba prehrana in toksini v okolju dokazano vplivajo na občutljivo ravnovesje hormonov, kot so estrogen, testosteron in kortizol. Ta formulacija je namenjena ženskam, saj podpira normalno delovanje hormonskega in imunskega sistema, nastajanje rdečih krvničk, ter izboljšuje raven energije in razpoloženje. Sestoji iz rastlin s sinergijskim delovanjem ter vsebuje obliko vitamina B6 z optimalno absorpcijo v črevesju. Izbrane organske in sveže liofilizirane rastlin so namenjene podpori ženskega cikla v vseh dobah odraslosti in spodbujajo dolgoročno zdravje ter vitalnost.

Female Complex trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 23.11.2022.

Zato vam ponujamo možnost za prednaročilo z –5% popustom!

Oddaj naročilo z -5% popustom danes in prejmi izdelek Female Complex v najkrajšem možnem času (oziroma najkasneje do 24.11.2022, najverjetneje pa že prej).

Female Complex trenutno ni na zalogi.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO
FairTrade
HORMEZA
Organic
LIOFOLIZACIJA

Zakaj je Female Complex nekaj posebnega?

Female Complex je edinstveno in raznoliko prehransko dopolnilo, ki je formulirano tako, da naravno uravnava hormone in spodbuja trajno zdravje ženskih organov. Vsebuje rastline, bogate s fitohranili, in optimalno obliko vitamina B6.

Kitajska angelika

 
Kitajska angelika ali »ženski ginseng«, rastlina, ki jo že tisoče let uporabljajo za podporo ženskega zdravja in dobrega počutja. Posebej ugodno vpliva pri krepitvi srčnih, pljučnih in jetrnih meridianov. Ženske po vsem svetu jo obožujejo tudi zato, ker pomaga regulirati menstruacijski ciklus.

P-5-P

 
Priljubljena bioaktivna oblika koencima vitamina B6 je učinkovita za uravnavanje normalnih hormonskih in psiholoških funkcij, predvsem ugoden vpliv pa ima na tiste posameznice, ki se borijo s tesnobo.

Grško seno

 
Vsebuje fitoestrogen diosgenin, predhodno sestavino progesterona na rastlinski osnovi, ki slovi po pozitivnih učinkih na hormonsko ravnovesje.

Navadna brogovita

 
Je znana po tem, da lajša mišične krče.

Korenina kudzuja

 
Vsebuje široko vrsto izoflavonoidov, ki uravnavajo ženske hormone. Raziskave kažejo, da korenina pozitivno vpliva na zdravje presnove, pomaga uravnavati telesno sestavo, ugoden vpliv pa ima tudi na zdravje sklepov.

Rhodiola in kamilica

 
Pomagata blažiti učinke stresa in pomirjata živčni sistem, hkrati pa pomagata izboljšati fokus.

Hormetični učinek rastlin

 

Aktivira imunski sistem ter podpre procese detoksikacije in proizvajanje energije v telesu na povsem naraven način. Več o hormezi preberite tukaj.

Female-Complex_00000_scaled

Ali ste vedeli?

Kroničen stres ima negativen vpliv na hormonsko ravnovesje in lahko vodi v odsotnost menstrualnih ciklov, poslabša stanje sindroma policističnih jajčnikov in simptome predmenstrualnega sindroma ter menopavze. Female Complex izboljša odziv telesa na stres in lahko pripomore k urejenemu menstrualnemu ciklu ali k lajšanju simptomov menopavze.

TI + Female Complex

ZA KOGA

Za ženske, ki si želijo boljšega vsakdanjega počutja, vitalnosti in podporo pri delovanju hormonskega sistema.

KDAJ

Dopoldne ali popoldne ob jedi

kolicina
KOLIKO

1 – 3 kapsule

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo

Kapsulo lahko tudi zlahka odprete in po želji vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili.

SHRANJEVANJE

Pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Koliko časa moram uživati Female Complex, da bom opazila rezultate?

Pozitiven učinek na hormonski sistem bo največji, če Female Complex uživate vsaj 2-3 mesece.

Pogosto se srečujem z menstrualnimi krči, mi bo ta izdelek pomagal?

Female Complex vsebuje visoko kvalitetna zelišča in vitamin B6, ki lahko pripomorejo k manj bolečim menstruacijam. Za zmanjšanje pojavnosti menstrualnih krčev poskrbite še za zadosten vnos magnezija in omega-3 maščobnih kislin.

Je izdelek primeren za nosečnice?

Kljub visoki kvaliteti prehranskega dopolnila se njegovo uživanje nosečnicam brez predhodnega posveta z osebnim zdravnikom odsvetuje, saj je učinek zelišč na nosečnost še premalo raziskan. Prehransko dopolnilo pa lahko varno uživate med dojenjem.

Mi lahko poveste kaj več o kvaliteti Nordiq prehranskih dopolnil?

Seveda. Vsa Nordiq prehranska dopolnila vsebujejo zgolj zelišča najvišje kvalitete ter bioaktivne, naravne oblike vitaminov. Če je možno, so zelišča pridelana na ekološki način in izvirajo iz Skandinavije.

Proizvodnja Nordiq prehranskih dopolnil poteka v Evropski uniji in ima certifikat GMP (certifikat dobre proizvodne prakse) ter vzpostavljen sistem HACCP (analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk), ki zagotovi varnost in neoporečnost vseh sestavin ter proizvodnih procesov. Poleg tega so vse sestavine gensko nespremenjene in primerne za vegane.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.