GOSTEJŠI, MOČNEJŠI, BOLJ ZDRAVI LASJE!

Klinično dokazano učinkovitost mednarodno nagrajenega izdelka NORDBO Double Hair so do danes preizkusili že mnogi zadovoljni uporabniki.

ZNANOST, KI STOJI ZA UČINKOM Klinično dokazana učinkovitost NORDBO Double Hair temelji na mednarodno nagrajenem kompleksu AnaGainTM. Gre za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki skupaj z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. Učinkovitost je dokazana s klinično študijo, ki je pri udeležencih že zgolj po dveh mesecih pokazala 37% manjše izpadanje las in vidno gostejše lase.

REALNI LJUDJE, REALNI REZULTATI

Slide Bernarda uživa paket »Hair & Beauty«. Double Hair sem začela uživati zaradi strahu pred povečanim izpadanjem las kot posledica daljše narkoze. Pa tudi sicer imam, odkar pomnim, pogosta obdobja s povečanim izpadanjem las. Moja izkušnja se je izkazala za pozitivno že precej hitro (manj izpadanja, veliko novih las po lasišču). Po približno 3 mesecih jemanja pa so mi tudi začeli poganjati lasje na predelih, kjer jih prej sploh več ni bilo. Lasje so močni in tudi rastejo v dolžino. To na sliki je že "druga runda" novih las na tem delu lasišča. Izdelek si nedvomno zasluži javno pohvalo in z njim nadaljujem tudi v prihodnje. Bernarda K.

Slide Laura Č. uživa Double Hair. Moja izkušnja z Double Hair je izjemna. Po porodih sem se borila s hudim izpadanjem las, hkrati pa imam od 17. leta še postavljeno diagnozo androgena plešavost. Redno ga uživam že več kot 1 leto in sem navdušena! Prvi učinki so se začeli kazati že po treh mesecih, ko so mi lasje nehali izpadati, po enem letu pa so lasje začeli tudi konkretno rasti. To je opazila tudi frizerka in fotografije prej-potem povedo več kot tisoč besed. Brez tega izdelka si več ne predstavljam svojega vsakdana, zelo priporočam! Laura Č. Slide Tatjana uporablja paket »Dvojec lasje«. Imela sem pajkaste lase, pri ušesih mi sploh niso rastli. Skratka ena sama žalost. Sedaj imam paž in bujno pričesko, polno novih, mladih laskov. Kar pa me najbolj veseli pa je to, da umivalnik ni poln las, ko si jih umivam. Jaz sem navdušena in vsem povem, da je ta dvojec top! Tatjana F.

Slide Monika uporablja paket Dvojec lasje. Dolgotrajen stres in večje življenjske spremembe so vodile do konkretne izgube las. Po vsakem česanju in umivanju so mi v rokah ostajali celi šopi in bila sem že res obupana. Poskusila sem več izdelkov, ki bi naj pospešili rast las - od šamponov do tablet, vendar pri ničemer ni bilo učinka. Ko se je na trgu pojavil Double Hair, sem si rekla, da bo to zadnji izdelek, s katerim bom poskusila rešiti mojo težavo in če ne bo učinkovalo, ne bom več poizkušala. Po slabih dveh mesecih vsakodnevnega uživanja kapsul Double Hair sem opazila neverjetno razliko. Praznine na strani glave več ni, saj se je pojavilo veliko mladih laskov! Resnično lahko potrdim učinkovitost Double Hair kapsul, kar dokazujeta tudi fotografiji prej in potem. Navdušena sem nad izdelkom in vse pohvale ustvarjalcem!! Monika G.
Slide Mateja uporablja paket »Dvojec lasje«. Dolgotrajen stres in večje življenjske spremembe so vodile do konkretne izgube las. Po vsakem česanju in umivanju so mi v rokah ostajali celi šopi in bila sem že res obupana. Poskusila sem več izdelkov, ki bi naj pospešili rast las - od šamponov do tablet, vendar pri ničemer ni bilo učinka. Ko se je na trgu pojavil Double Hair, sem si rekla, da bo to zadnji izdelek, s katerim bom poskusila rešiti mojo težavo in če ne bo učinkovalo, ne bom več poizkušala. Po slabih dveh mesecih vsakodnevnega uživanja kapsul Double Hair sem opazila neverjetno razliko. Praznine na strani glave več ni, saj se je pojavilo veliko mladih laskov! Resnično lahko potrdim učinkovitost Double Hair kapsul, kar dokazujeta tudi fotografiji prej in potem. Navdušena sem nad izdelkom in vse pohvale ustvarjalcem!
Mateja D.
Slide Nina uporablja paket »Popolni lasje«. Paket za lase je definitivno nekaj najboljšega, kar sem preizkusila v zadnjem času za svoje lase. Po nosečnosti in dojenju so lasje nekaj časa vse prej kot najlepši ženski okras. Paket za lepše in bolj zdrave lase, ki poskrbi tudi za rast novih las, sem redno uživala in rezultati so neverjetni! Če ne bi preizkusila na sebi, bi kar težko verjela z vseh slik prej-potem. Zato ga priporočam vsem, ki imajo težave z lasmi. Nina V. Slide Alen uporablja Double Hair. Double Hair mi je kupila partnerica, ker sem ji večkrat potožil, da me skrbijo moji lasji, saj so tanki in izpadajo. Čeprav sem bil na začetku izredno skeptičen, me je na koncu le prepričala, da sem ga začel uživati. Da bi spremljala učinek, me je tudi fotografirala. Ko sem videl novo fotografijo po slabih dveh mesecih jemanja, nisem mogel verjeti svojim očem. Izpadanje las se je v tem času zmanjšalo, lasje pa so postali močnejši, kar je še kako dobro vidno na fotografiji. Res sem navdušen in Double Hair z veseljem priporočam vsem!

Alen B.
Slide Katja uporablja paket »Dvojec lasje«. Moji rezultati z Double Hair so nori! Ne morem verjeti, koliko imam novih las. Vsi me sprašujejo, kaj sem naredila, da mi tako rastejo. Sama nikoli nisem verjela v takšne zadeve, saj sem se že velikokrat uštela. Ampak ta zadeva je top! Ne morem vam povedati, kako sem navdušena, saj mi lasje res veliko pomenijo. Katja P. Slide Kelly uporablja paket "Popolni lasje".

Zadnja tri leta sem se borila s hudim izpadanjem las. Preizkusila sem vse možne šampone, prehranska dopolnila, celo kreme za lasišče na recept in ni bilo nobenega učinka. Po treh mesecih jemanja paketa Double Hair se razlike sploh ne da opisati! Tudi rast las se je izjemno pospešila in izpadanje se je izboljšalo za 80 %! Končno imam nazaj gostoto las, ki sem jo imela včasih! Kelly H.
Slide Irenca uporablja paket »Dvojec lasje«. Zakaj sem se odločila deliti to zgodbo? Ker vem, da ima marsikatera ženska podobne težave in išče rešitev. Sama sem leta in leta nosila lasne podaljške, ki so mi povsem uničili lase. Imela sem tanke lase in ob strani sem bila že brez las. Potem sem začela redno uživati Double Hair, ki je res čudež. Še danes ne morem verjeti, napredek je več kot očiten. Ne samo nad čelom in ob strani, kjer so mi pognali novi lasje, tudi nasploh so vsi lasje bolj močni in gosti. Srečna do neba, da sem odkrila ta izdelek. Irenca E.

Na podlagi izkušnje mlade mamice Eve in mnogih drugih uporabnikov smo sestavili pakete za največjo možno učinkovitost.

REALNI LJUDJE, REALNI REZULTATI

Slide Bernarda uživa paket »Hair & Beauty«. Double Hair sem začela uživati zaradi strahu pred povečanim izpadanjem las kot posledica daljše narkoze. Pa tudi sicer imam, odkar pomnim, pogosta obdobja s povečanim izpadanjem las. Moja izkušnja se je izkazala za pozitivno že precej hitro (manj izpadanja, veliko novih las po lasišču). Po približno 3 mesecih jemanja pa so mi tudi začeli poganjati lasje na predelih, kjer jih prej sploh več ni bilo. Lasje so močni in tudi rastejo v dolžino. To na sliki je že "druga runda" novih las na tem delu lasišča. Izdelek si nedvomno zasluži javno pohvalo in z njim nadaljujem tudi v prihodnje. Bernarda K. Slide Laura Č. uživa Double Hair. Moja izkušnja z Double Hair je izjemna. Po porodih sem se borila s hudim izpadanjem las, hkrati pa imam od 17. leta še postavljeno diagnozo androgena plešavost. Redno ga uživam že več kot 1 leto in sem navdušena! Prvi učinki so se začeli kazati že po treh mesecih, ko so mi lasje nehali izpadati, po enem letu pa so lasje začeli tudi konkretno rasti. To je opazila tudi frizerka in fotografije prej-potem povedo več kot tisoč besed. Brez tega izdelka si več ne predstavljam svojega vsakdana, zelo priporočam! Laura Č. Slide Mateja uporablja paket »Dvojec lasje«. V treh letih sem rodila dve punčki in že po prvi so mi lasje precej izpadali, najbolj ob straneh. Po drugem porodu se je samo še poslabšalo. Ko sem si naredila figo, sem na obeh straneh imela »luknje«. Dva meseca zdaj uživam Double Hair v kombinaciji z nekaj drugimi Vitaminklinik.si izdelki. Navdušena sem nad razultatom, saj »lukenj« skoraj ni več. Tudi frizer pravi, da imam močne in lepe lase. Mateja D. Slide Mateja uporablja paket »Dvojec lasje«. Zakaj sem se odločila deliti to zgodbo? Ker vem, da ima marsikatera ženska podobne težave in išče rešitev. Sama sem leta in leta nosila lasne podaljške, ki so mi povsem uničili lase. Imela sem tanke lase in ob strani sem bila že brez las. Potem sem začela redno uživati Double Hair, ki je res čudež. Še danes ne morem verjeti, napredek je več kot očiten. Ne samo nad čelom in ob strani, kjer so mi pognali novi lasje, tudi nasploh so vsi lasje bolj močni in gosti. Srečna do neba, da sem odkrila ta izdelek. Irenca E. Slide Alen uporablja Double Hair. Double Hair mi je kupila partnerica, ker sem ji večkrat potožil, da me skrbijo moji lasji, saj so tanki in izpadajo. Čeprav sem bil na začetku izredno skeptičen, me je na koncu le prepričala, da sem ga začel uživati. Da bi spremljala učinek, me je tudi fotografirala. Ko sem videl novo fotografijo po slabih dveh mesecih jemanja, nisem mogel verjeti svojim očem. Izpadanje las se je v tem času zmanjšalo, lasje pa so postali močnejši, kar je še kako dobro vidno na fotografiji. Res sem navdušen in Double Hair z veseljem priporočam vsem!

Alen B.
Slide Nina uporablja paket »Popolni lasje«. Paket za lase je definitivno nekaj najboljšega, kar sem preizkusila v zadnjem času za svoje lase. Po nosečnosti in dojenju so lasje nekaj časa vse prej kot najlepši ženski okras. Paket za lepše in bolj zdrave lase, ki poskrbi tudi za rast novih las, sem redno uživala in rezultati so neverjetni! Če ne bi preizkusila na sebi, bi kar težko verjela z vseh slik prej-potem. Zato ga priporočam vsem, ki imajo težave z lasmi. Nina V. Slide Katja uporablja paket »Dvojec lasje«. Moji rezultati z Double Hair so nori! Ne morem verjeti, koliko imam novih las. Vsi me sprašujejo, kaj sem naredila, da mi tako rastejo. Sama nikoli nisem verjela v takšne zadeve, saj sem se že velikokrat uštela. Ampak ta zadeva je top! Ne morem vam povedati, kako sem navdušena, saj mi lasje res veliko pomenijo. Katja P. Slide Kelly uporablja paket Dvojec lasje. Zadnja tri leta sem se borila s hudim izpadanjem las. Preizkusila sem vse možne šampone, prehranska dopolnila, celo kreme za lasišče na recept in ni bilo nobenega učinka. Po treh mesecih jemanja paketa Double Hair se razlike sploh ne da opisati! Tudi rast las se je izjemno pospešila in izpadanje se je izboljšalo za 80 %! Končno imam nazaj gostoto las, ki sem jo imela včasih! Kelly H.

ZAKAJ PAKETI?

Učinek izdelka Double Hair je lahko še večji, če ga, tako kot Eva, kombiniramo z izdelkoma NORDBO Kolagen in Vitamin C&cink.

NORDBO Kolagen je mednarodno nagrajena inovacija, katerega učinkovitost je bila dokazana v klinični, randomizirani in dvojno slepi študiji. Ob pozitivnih učinkih na kožo pa pripomore tudi pri tvorbi novih las. Uporabniki pogosto govorijo, da opazijo t. i. »baby laske«.

NORDBO Vitamin C&cink je močan antioksidant, ki zaradi vsebnosti vitamina C še dodatno pospeši tvorbo kolagena v telesu in skupaj s cinkom poskrbi za zmanjšanje oksidativnega stresa, kar lahko pripomore k izboljšanju zdravja las, kože in nohtov.

Pogosta vprašanja

Je ta izdelek primeren samo za ženske?

Seveda ne! Izdelek je primeren za ženske in moške in je namenjen vsem, ki imajo težave z izpadanjem las ali pa si jih želijo zgolj okrepiti in zgostiti.

Ali lasje po tem izdelku tudi hitreje rastejo?

Da. Sestavine Double Hair okrepijo lase in spodbujajo njihovo rast z vplivom na izražanje genov v lasnih mešičkih.

Koliko hitro lahko pričakujem vidne rezultate?

Za opazne rezultate priporočamo, da izdelek jemljete vsaj 3 mesece. Za optimalen učinek pa priporočamo, da stanje vzdržujete. 

Ima ta izdelek pozitivne učinke samo na lase ali tudi na kožo in nohte?

Izdelek vsebuje visoko vrednost biotina, ki prispeva k ohranjanju zdravih las, kože in  nohtov.

Kaj je biotin, ki ga najdemo v izdelku?

Biotin je v vodi topen vitamin, ki je del družine vitaminov B. Znan je tudi kot vitamin H. Biotin sodeluje pri sintezi beljakovin v telesu in je vpleten v rast in razvoj celic. Prav tako igra pomembno vlogo pri zdravju las, kože in nohtov. Posledice pomanjkanja biotina so lahko vidne v izpadanju las in lomljivih nohtih. Izdelek Nordbo Double Hair ima kar 5000 µg biotina/kapsulo.

Ali lahko izdelek jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Katera so živila bogata z biotinom?

Arašidovo maslo, telečja in svinjska jetra, arašidi, ovseni kosmiči, jajca, grah, gobe, lešniki, stročji fižol, kuhana leča.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.