Male Complex

Celovita hormonska podpora, ki tudi z optimizacijo sinteze testosterona skrbi za boljšo regeneracijo, mišično rast, zdravje prostate ter splošno počutje moškega

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Sestavine

Generalna hormonska slika moškega se z leti spreminja. Raven testosterona začne upadati že kmalu po 30-tem letu. Prej ali slej ima to velik vpliv na zdravje, počutje in ogromno drugih stvari; regeneracija, kakovost spanca, nizka spolna moč ter pomanjkanja želje po spolnosti, mišična masa, tveganja za razne bolezni, šibkejše kosti in nenazadnje tudi samopodoba moškega. K temu še dodatno negativno prispevajo tudi neuravnotežena prehrana, pomanjkanje telesne aktivnosti in s tem velikokrat povezana debelost. Gre za tako imenovan začaran krog. Nizek testosteron ter neuravnovešena hormonska slika, onemogoča ustrezno vadbo ter tudi regeneracijo po vadbi. Prav vadba pa bi, ob ustrezni hormonski sliki, bila potrebna za spremembe padca hormonske krivulje.

Ta formulacija, namenjena moškim, združuje ključne minerale z organskimi rastlinami in adaptogeni, ki skupaj celovito podprejo zdravje moškega. Ob tem vsebuje tudi ustrezno doziranje cinka, ki prav tako pripomore k normalni ravni testosterona, kar izboljša ohranjanje ter ob vadbi tudi rast mišične mase, kognitivne funkcije moškega in vpliva celo na rast las. Pomembna sestavina mešanice je tudi selen, ki spodbuja odpornost, antioksidativno zaščito ter ščitnično in reproduktivno zdravje.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO
FairTrade
HORMEZA
Organic
LIOFOLIZACIJA

Zakaj je Male Complex nekaj posebnega?

Cink

 
Spodbuja normalno sintezo testosterona, ki je ključna za plodnost in reproduktivno zdravje. Poleg tega cink pripomore k zdravi koži in normalnemu delovanju imunskega sistema.

Selen

 
Pomaga pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom, podpira delovanje ščitnice in pomaga ohranjati normalno rast las.

List koprive

 
Vsebuje fitohranila, vitamine in minerale z ugodnim učinkom na prostato. Podpira zdravje sečil, saj ima protivnetne, protibolečinske in protimikrobne lastnosti.

Palmeto

 
Je tradicionalna rastlina bogata s fitohranili, polisaharidi in tanini, ki se uporablja za podporo normalnega delovanja prostate. Znana je tudi po tem, da uravnava moške hormone.

Lubenični sok

 
Je bogat z antioksidantom likopenom, ki ima ugodne učinke na prostato.

Rhodiola

 
Je močan adaptogen, ki izboljša odziv telesa na stres. Bogata je tudi z antioksidanti polifenoli in spodbuja proizvodnjo testosterona.

Ohrovt

 
Pomaga pri detoksikaciji in zaščiti celic.

Hormetični učinek rastlin

 

Aktivira imunski sistem ter podpre procese detoksikacije in proizvajanje energije v telesu na povsem naraven način. Več o hormezi preberite tukaj.

new_Male-Complex_00000_scaled

Ali ste vedeli?

Zadostna raven cinka in selena v telesu je izjemnega pomena za normalen potek spermatogeneze in s tem za plodnost moškega. Moška mešanica vsebuje različne rastlinske vire antioksidantov, ki zmanjšajo raven oksidativnega stresa v telesu, kar pripomore k normalni ravni testosterona ter k normalni količini in funkciji spermijev.

TI + Male Complex

ZA KOGA

Za tiste moške, ki želijo optimalno raven testosterona in podporo reproduktivne funkcije.

KDAJ

Dopoldne ali popoldne ob jedi

kolicina
KOLIKO

1 – 3 kapsule

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo hladno pijačo

Kapsulo lahko tudi zlahka odprete in po želji vsebino vmešate v hrano ali pijačo.

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili.

SHRANJEVANJE

Pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Koliko časa moram dodajati Male Complex za izboljšanje reproduktivne funkcije?

Vsaj 3 mesece pred poskusom spočetja otroka, saj v tem časovnem obdobju poteče spermatogeneza. S tem boste zagotovili optimalno količino in funkcijo spermijev.

Lahko Male Complex uporabljam preventivno za zaščito zdravja prostate?

Seveda. Mešanica skrbno izbranih rastlin ter cinka in selena ne izboljša le moškega reproduktivnega zdravja, temveč zmanjša tudi tveganje za povečanje prostate. Dolgotrajno dodajanje Male Complex je varno in koristno.

Na kakšen način Male Complex pripomore k normalni rasti las?

Vsebuje palmeto, ki blokira pretvorbo testosterona v hormon dihidrotestosteron. Ta sicer povzroči zmanjšanje lasnih foliklov in je povezan z androgeno (moško) plešavostjo. Poleg tega Male Complex vsebuje še minerala cink in selen, ki sodelujeta pri rasti las.

Mi lahko poveste kaj več o kvaliteti Nordiq prehranskih dopolnil?

Seveda. Vsa Nordiq prehranska dopolnila vsebujejo zgolj zelišča najvišje kvalitete ter bioaktivne, naravne oblike vitaminov. Če je možno, so zelišča pridelana na ekološki način in izvirajo iz Skandinavije.

Proizvodnja Nordiq prehranskih dopolnil poteka v Evropski uniji in ima certifikat GMP (certifikat dobre proizvodne prakse) ter vzpostavljen sistem HACCP (analiza tveganja in ugotavljanja kritičnih kontrolnih točk), ki zagotovi varnost in neoporečnost vseh sestavin ter proizvodnih procesov. Poleg tega so vse sestavine gensko nespremenjene in primerne za vegane.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.