Multi Hydration

Edinstven elektrolitski prašek iz kokosove vode, rdeče alge, himalajske soli in magnezijevega bisglicinata

Prehransko dopolnilo, 100 g oz. 25 porcij
(1-2 merici dnevno)

Sestavine

NORDBO Multi Hydration predstavlja nadstandarden način za hidriranje telesa med športno aktivnostjo, na potovanjih ali poleti, ko prihaja do povečanega potenja. Zaradi vsebnosti magnezija zmanjšuje utrujenost in je tako nepogrešljiv del obdobij s povečanimi fizičnimi ali psihičnimi obremenitvami. Izdelek izstopa z naravnimi viri elektrolitov, kot so kokosova voda v prahu, izvleček rdeče alge Aquamin, himalajska sol, lubenica v prahu, ter z magnezijevim bisglicinatom – obliko magnezija z visoko absorpcijo v črevesju. Multi Hydration oskrbi telo s ključnimi minerali, kar omogoči boljšo hidracijo, kot če bi ob povečanem potenju pili le navadno vodo. Izdelek ne vsebuje sladkorja in sladil ter ima svež okus po lubenici in borovnici. Izdelano na Švedskem po najvišjih GMP standardih in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO

Povečano potenje vodi do izgube tekočine in elektrolitov, kar poslabša zmogljivost med športno aktivnostjo. Temu se lahko aktivni posamezniki izognejo z uživanjem tekočine z 1-2 mericama izdelka Multi Hydration.

Vsebuje magnezij, ki prispeva k normalnemu nastanku energije v celicah ter zmanjša utrujenost, kar lahko pozitivno vpliva na storilnost pri vsakodnevnih obveznostih. Kalij in magnezij prispevata k normalnemu delovanju živčevja.

Magnezij igra pomembno vlogo pri normalnem elektrolitskem ravnovesju, ki je nujno potreben za normalno sproščanje in krčenje mišic. K elektrolitskemu ravnovesju prispevajo tudi kalij, kalcij, natrij in klorid. Kalij prispeva k normalnemu delovanju mišic.

Magnezij in kalcij sodelujeta pri normalnem zdravju kosti in zob.

Ali ste vedeli?

Dehidracija povzroči zmanjšanje volumna krvi, zaradi česar je ta bolj viskozna. Posledica tega je, da se srce bolj napreza pri vzdrževanju normalnega pretoka krvi, kar izrazito zmanjša zmogljivost med športnimi aktivnostmi ter zmanjša sposobnost termoregulacije. Prav tako je ob dehidraciji zmanjšan pretok krvi v možgane, kar ima za rezultat težave s koncentracijo in utrujenost. Ohranjanje primerne hidracije z elektrolitsko tekočino je ključno med in po telesni aktivnosti kot tudi ob povečanem potenju poleti. Dve merici izdelka Multi Hydration vsebujeta dovolj natrija za optimizacijo hidracije rekreativnih in profesionalnih športnikov.

TI + Multi Hydration

ZA KOGA

Za vse aktivne posameznike, ki iščejo nadstandarden način za vzdrževanje elektrolitskega ravnovesja v telesu.

KDAJ

Po potrebi ob povečanem potenju ali dehidraciji – npr. med telesno vadbo, poleti, na potovanjih, pri fizičnem delu na visokih temperaturah ali po uživanju alkohola.

kolicina
KOLIKO

Zaužijte 1-2 merici izdelka dnevno.

KAKO

Vmešajte v navadno vodo ali drugo tekočino zmerne temperature po želji.

Po potrebi lahko v napitek dodate sladkor in s tem ustvarite elektrolitsko športno pijačo. Za 500 ml športne pijače potrebujete: 2 merici izdelka Multi Hydration, 500 ml vode in do 35 g sladkorja.

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Uživajte vsaj 2 uri stran od prehranskih dopolnil s cinkom ali železom.

SHRANJEVANJE

Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Pogosta vprašanja

Komu lahko koristi Multi Hydration?

NORDBO Multi Hydration je nadstandarden izdelek za hidracijo telesa med športno aktivnostjo, potovanji ali v poletnih mesecih, ko je potenje povečano. Primeren je za športnike, popotnike ter vse, ki se soočajo s povečano fizično ali psihično obremenitvijo.

Zakaj je Multi Hydration bolj uspešen pri hidraciji telesa kot običajna voda?

Multi Hydration vsebuje naravne vire elektrolitov, kot so kokosova voda v prahu, izvleček rdeče alge Aquamin, himalajska sol, lubenica v prahu in magnezijev bisglicinat. Te ključne sestavine omogočajo boljšo hidracijo kot običajna voda, saj pomagajo nadomestiti izgubljene minerale med povečanim potenjem.

Na kakšen način Multi Hydration zmanjša utrujenost?

Magnezij v obliki magnezijevega bisglicinata, z visoko absorbcijo v črevesju, pomaga zmanjšati utrujenost in izčrpanost ter prispeva k normalnemu nastanku energije v celicah, zato je Multi Hydration nepogrešljiv del obdobij s povečanimi fizičnimi ali psihičnimi obremenitvami.

Ali je izdelek primeren za profesionalne športnike?

Da, izdelek Multi Hydration je primeren tako za rekreativne kot profesionalne športnike. Dve merici izdelka vsebujeta dovolj natrija, kar je ključno za optimizacijo hidracije med telesno aktivnostjo ali po njej. Poleg tega magnezijev bisglicinat v izdelku ne povzroča prebavnih težav.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.