Uporabi kodo VITAMINKLINIK12 za dodatnih -12% v kategoriji SRCE

Nordbo

Trajnostna prehranska dopolnila z dokazano učinkovitostjo

NORDBO je švedska blagovna znamka, katere filozofija temelji na dveh načelih: klinični dokumentaciji in trajnosti. Redno združujejo tradicijo z inovacijami – klasične izdelke razvijajo na nove, inovativne in boljše načine ter vedno na osnovi dejstev in študij. Tako kot njihovo ribje olje, ki ima certifikat organizacije ASC, je izdelano 100% iz ostankov rib ter je najčistejše na trgu. Pazljivo preučijo vse sestavine, tako s kvalitativne kot z okoljske perspektive. Vsi izdelki imajo certifikat ASC ali I’m Vegan in so izdelani v skladu z dobro proizvodno prasko.

Nagrajene formulacije

»Inovativna in trajnostna prehranska dopolnila s klinično dokazanimi učinki in izdelani s spoštovanjem do našega planeta«

Trajnostno in funkcionalno

NORDBO sta v Malmöju ustanovila ustanovila brata Henrik in Emil. NORDBO pomeni »severnjak« in na Švedskem je morda tako ime malce predrzno, če živiš na jugu Švedske, toda za večino sveta so Švedi prav to. Znamka in njeno ime odražata vrednote, ki so povezane s Skandinavijo: ozaveščenost, trajnost in kakovost. Vedno stremijo k spremembam. Ne samo z izdelki, ki jih razvijajo, pač pa tudi z načinom njihovega razvoja. Ko kupite Nordbo izdelek, ste lahko prepričani, da so pri razvoju mislili tako na funkcionalnost in kakovost kot tudi na skrb za okolje. Nordbo izdelki so podprti s kliničnimi študijami in z veseljem jih delijo tudi z vami.

Ključne koristi