Nutriskin Clean

Nadstandardna formulacija z zelenim čajem in cinkom za doseganje bolj čiste kože

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Sestavine

Nutriskin Clean omogoča, da bolj čist izgled kože podprete od znotraj navzven s skrbno izbranimi hranili in tako ob ustrezni nege kože dosežete še boljše rezultate pri zmanjšanju pojavnosti nečistoč. Izdelek vsebuje s katehini bogat zeleni čaj, ki je močno protivnetno in protimikrobno sredstvo, s sposobnostjo zaviranja delovanja žlez lojnic in rasti bakterij, povezanih z nastankom nečistoč. Izboljšanje izgleda kože podpre tudi klinično preizkušen kompleks Fenukale™, ki lahko poveča navlaženost kože, ter skupaj z antioksidanti spiruline in klorele deluje protivnetno. Cink in biotin v izdelku prispevata k normalnemu zdravju kože. Izdelano na Švedskem po najvišjih GMP standardih in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO

Ali ste vedeli?

Uživanje z antioksidanti bogatega zelenega čaja je klinično dokazano učinkovito tako pri zmanjšanju pojavnosti aken kot tudi pri zmanjšanju nastanka poškodb kože, ki so posledica sončnega sevanja1. V klinični študiji na odraslih ženskah je bilo že 1-mesečno dodajanje izvlečka zelenega čaja učinkovito pri zmanjšanju številčnosti aken na obrazu2, kar je rezultat sposobnosti katehinov zelenega čaja za zmanjšanje proizvodnje sebuma v žlezah lojnicah ter protivnetnega delovanja v koži.

1 Di Sotto, A., Gullì, M., Percaccio, E., Vitalone, A., Mazzanti, G., & Di Giacomo, S. (2022). Efficacy and Safety of Oral Green Tea Preparations in Skin Ailments: A Systematic Review of Clinical Studies. Nutrients14(15), 3149.

2 Lu, P. H., & Hsu, C. H. (2016). Does supplementation with green tea extract improve acne in post-adolescent women? A randomized, double-blind, and placebo-controlled clinical trial. Complementary therapies in medicine25, 159–163.

Ti + Nutriskin Clean

ZA KOGA

Za vse, ki se soočajo z blagimi do zmernimi težavami z aknami in si želijo od znotraj navzven podpreti bolj čisto kožo.

KDAJ

Ob obroku

kolicina
KOLIKO

2 kapsuli/dan

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo pijačo zmerne oz. nizke temperature

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili. Za celostno podporo pri zmanjševanju pojavnosti kožnih nečistoč svetujemo sočasno uživanje probiotika LactiKvinna, ki vsebuje bakterijska seva z dokazano učinkovitostjo pri zmanjšanju številčnosti aken.

SHRANJEVANJE

Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Pogosta vprašanja

Kako vem, da mi Nutriskin Clean lahko koristi?

Nutriskin Clean lahko podpre doseganje bolj čiste in bolj navlažene kože od znotraj navzven, predvsem pri posameznikih z blagimi do zmernimi težavami z nečistočami kože. Izdelek ni nadomestilo za dermatološko obravnavo, ki je nujno potrebna ob soočanju s kroničnimi, vnetnimi aknami.

Koliko časa naj uživam izdelek za vidne učinke?

Priporočamo vsaj 2-mesečno uživanje 2 kapsul/dan.

Ali lahko izdelek jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Je izdelek primeren za nosečnice in doječe matere?

Kljub visoki kakovosti prehranskega dopolnila se njegovo uživanje nosečnicam in doječim materam brez predhodnega posveta z osebnim zdravnikom odsvetuje.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.