Nutriskin Shape

Nadstandardna formulacija z nagrajenim rastlinskim izvlečkom za bolj čvrsto kožo ter boljšo kakovost las in nohtov

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Sestavine

Nutriskin Shape predstavlja nadgradnjo vaše pomlajevalne rutine od znotraj navzven. Izdelek vsebuje nagrajeni rastlinski izvleček DracoBelle™, ki lahko klinično dokazano prispeva k bolj čvrsti in navlaženi koži z aktivacijo poti vpletenih v tvorbo novih kolagenskih vlaken. Izdelek vsebuje tudi z antioksidanti bogata izvlečka granatnega jabolka in acerole, ki delujeta protivnetno in zavirata naravne procese staranja kože. Cink in vitamin C v izdelku prav tako sodelujeta pri tvorbi kolagenskih vlaken, silicij iz bambusa pa lahko podpre celovitost kolagenskih mrež v koži ter boljši izgled las in nohtov. Izdelano na Švedskem po najvišjih GMP standardih in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

NoArtificialIngredients
BREZ ADITIVOV
GlutenFree
BREZ GLUTENA
DairyFree
BREZ LAKTOZE
SoyFree
BREZ SOJE
Non-GMO
BREZ GSO
made_in_eu
IZDELANO V EU
Vegan
VEGANSKO

Ali ste vedeli?

Nagrajeni rastlinski izvleček DracoBelle™ je bogat vir antioksidantov flavonoidov, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom in omogoča nov pristop k zaviranju staranja kože. Uživanje DracoBelle™ v koži aktivira intrinzične poti AMPK in FOXO, ki sta povezani z dolgoživostjo in zaviranjem staranja, kar sproži obnovo kolagenskih vlaken in genskega materiala kožnih celic. Učinkovitost 2-mesečnega uživanja 200 mg DracoBelle™/dan pri povečanju navlaženosti in elastičnosti kože ter gostote kolagenskih in elastinskih vlaken je potrdila klinična študija.

Ti + Nutriskin Clean

ZA KOGA

Nutriskin Shape je odlična izbira za posameznike po 25. letu, ki želijo zavirati nastanek in izrazitost gubic ter pojav pigmentnih madežev, kot tudi podpreti kakovost las in nohtov.

KDAJ

Ob obroku

kolicina
KOLIKO

2 kapsuli/dan

KAKO

Z vodo, sokom ali drugo pijačo zmerne oz. nizke temperature

PRIJATELJI IN SOVRAŽNIKI

Ujame se z vsemi prehranskimi dopolnili. Za celostno podporo pri podpori sinteze novih kolagenskih vlaken svetujemo sočasno uživanje izdelka NORDBO Kolagen.

SHRANJEVANJE

Shranjujte pri sobni temperaturi in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo.

*Opozorilo:  Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ni priporočljivo za nosečnice in doječe matere.

Pogosta vprašanja

Kako vem, da mi Nutriskin Shape lahko koristi?

Nutriskin Shape je odlična izbira za posameznike po 25. letu, ki si želijo učinkovit pristop k zaviranju staranja kože s podporo nastanka novih kolagenskih in elastinskih vlaken v koži, kar zavira izrazitost gubic ter izboljša navlaženost kože. Ker izdelek vsebuje tudi silicij in cink, prav tako ugodno vpliva na izgled las in nohtov, zato je koristen za vse, ki iščejo vsestranski izdelek za podporo boljšega izgleda od znotraj navzven.

Je Nutriskin Shape nadomestilo za uživanje ribjega kolagena?

Ne, način delovanja in sestava Nutriskin Shape in ribjega kolagena je drugačna. Nutriskin Shape aktivira poti v koži, ki so vpletene v sintezo novih kolagenskih vlaken ter z antioksidativnim delovanjem zavira propad obstoječih kolagenskih vlaken, medtem ko ribji kolagen zagotovi gradnike (aminokisline) za nastanek novih kolagenskih vlaken. Iz tega razloga vam za najbolj izrazito pomlajevanje kože od znotraj navzven poleg izdelka Nutriskin Shape svetujemo sočasno dodajanje izdelka Nordbo Kolagen.

Koliko časa naj uživam izdelek za vidne učinke?

Priporočamo vsaj 2-mesečno uživanje 2 kapsul/dan.

Ali lahko izdelek jemljem skupaj z drugimi prehranskimi dopolnili?

Da, uporaba z drugimi prehranskimi dopolnili je povsem varna.

Je izdelek primeren za nosečnice in doječe matere?

Kljub visoki kakovosti prehranskega dopolnila se njegovo uživanje nosečnicam in doječim materam brez predhodnega posveta z osebnim zdravnikom odsvetuje.

Niste našli odgovora na svoje vprašanje?

Pišite nam na svetovanje@vitaminklinik.si in z veseljem vam bomo pomagali.