Uporabi kodo VITAMINKLINIK12 za dodatnih -12% v kategoriji SRCE

O nas

Ko gre za zdravje,
ne sprejemamo kompromisov.

Vitaminklinik.si smo ustvarili z namenom, da vam pomagamo skrbeti za svoje telo z najbolj čistimi, kakovostnimi in posledično tudi maksimalno učinkovitimi prehranskimi dopolnili. Zavedamo se, da je osrednji steber zdravja v prvi vrsti celovit zdrav način življenja. A prav aktivno življenje, v povezavi z izzivi sodobnega časa, zahteva včasih ustrezno podporo telesu tudi v obliki kakovostnih prehranskih dopolnil.
 
Ob tem je zelo pomembno zavedanje, da na tem področju »koliko« ni tako pomembno kot »kaj«. Trg prehranskih dopolnil je namreč poln izdelkov s sumljivim poreklom, z vse preveč aditivi, s sestavinami slabe kakovosti, s slabimi formulacijami ter tako tudi s slabimi ali povprečnimi učinki.

Kolikokrat ste prebrali sestavo prehranskih dopolnil, ki ste jih kupili? Kolikokrat ste bili pozorni na aditive ter druge snovi, ki so tam le zato, ker proizvajalec s tem privarčuje pri izdelavi? Vašemu telesu te snovi ne koristijo. Nemalokrat celo škodijo. V prepričanju, da ste z nakupom storili nekaj dobrega za svoje telo, ste hkrati storili tudi nekaj slabega.

Mi smo se odločili to spremeniti:

o-nas-napredek-vitaminklinik

Raziskali smo trg.

Se povezali z vrhunskimi strokovnjaki.

Postavili smo nove, navišje standarde.

V Slovenijo smo pripeljali dve večkrat nagrajeni skandinavski blagovni znamki prehranskih dopolnil najvišje kakovosti, ki ne sprejemata kompromisov. Ko gre za zdravje, namreč tudi sami ne maramo sprejemati kompromisov.

Naša prehranska dopolnila so brez toksičnih konzervansov, sintetičnih polnil, umetnih barvil, sladkorja in slabših, poceni kemijskih oblik. Uporabljamo samo 100% čiste in aktivne sestavine v naprednih in inovativnih formulacijah s klinično dokazanimi učinki. Brez odvečne in škodljive kemije.

Samo to, kar potrebuje vaše telo.