O nas

Vitaminklinik.si smo ustvarili z namenom, da vam pomagamo skrbeti za svoje telo z najbolj čistimi, kakovostnimi in posledično tudi maksimalno učinkovitimi prehranskimi dopolnili. Prehranska dopolnila niso nadomestilo za zdrav način življenja, a so zelo pomembna, če želimo našemu telesu pomagati do najboljše možne kondicije, moči ter odpornosti. Takrat so lahko zelo močan zaveznik.

Ob tem je zelo pomembno zavedanje, da na tem področju »koliko« ni tako pomembno kot »kaj«. Kolikokrat ste prebrali sestavo vitaminskih, mineralnih ali drugih prehranskih dopolnil, ki ste jih kupili? Kolikokrat ste bili pozorni na aditive ter druge snovi, ki so tam le zato, ker proizvajalec s tem privarčuje pri izdelavi? Vašemu telesu te snovi ne koristijo. Nemalokrat celo škodijo. V prepričanju, da ste z nakupom storili nekaj dobrega za svoje telo, ste hkrati storili tudi nekaj slabega.

Na trgu je veliko izdelkov s sumljivim poreklom, z vse preveč aditivi, s sestavinami slabe kakovosti, s slabimi formulacijami ter tako tudi s slabimi ali povprečnimi učinki. Mi smo se odločili to spremeniti. Raziskali smo trg, sodelujemo z vrhunskimi strokovnjaki, postavili smo najvišje standarde. V Slovenijo smo pripeljali dve večkrat nagrajeni skandinavski blagovni znamki vitaminov in prehranskih dopolnil najvišje kakovosti, ki združujeta znanost in močno kompleksnost narave. Njihove napredne, inovativne in izjemne formulacije odražajo visoke zahteve skandinavskih potrošnikov: kakovost, učinkovitost, izvor, neoporečnost in trajnostno naravnanost s spoštovanjem do planeta. 

Ti dve znamki ne sprejemata kompromisov. Ko gre za zdravje, namreč tudi sami ne maramo sprejemati kompromisov. Zato smo ponosni, da vam lahko predstavimo Vitaminklinik.si.

Ekipa Vitaminklinik.si

Blagovne znamke

NORDBO je švedska blagovna znamka, katere filozofija temelji na dveh načelih: klinični dokumentaciji in trajnosti. Redno združujejo tradicijo z inovacijami – klasične izdelke razvijajo na nove, inovativne in boljše načine ter vedno na osnovi dejstev in študij. Tako kot njihovo ribje olje, ki ima certifikat organizacije ASC, je izdelano 100% iz ostankov rib ter je najčistejše na trgu. Pazljivo preučijo vse sestavine, tako s kvalitativne kot z okoljske perspektive. Vsi izdelki imajo certifikat ASC ali I’m Vegan in so izdelani v skladu z dobro proizvodno prasko.

NORDIQ Nutrition® je nastal iz preproste zamisli, ki so jo na sestanku v Copenhagnu zasnovali nutricionisti, znanstveniki in strokovnjaki na področju zdravja. Njihov namen je bil ustvariti najboljša prehranska dopolnila nove generacije. Združili so znanost, čistost in močno kompleksnost narave ter ustvarili napredne in izjemne formulacije, ki podpirajo aktiven in sodoben način življenja.