Paket "AMAZIN ENERGIJA"

Sprostitev zvečer, kakovosten spanec ter energija ves dan. Popolna kombinacija!

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Paket »AMAZIN ENERGIJA« združuje dva izdelka, ki skupaj pripomoreta k energiji ves dan.

Ker je osnova za energijo čez dan kakovosten počitek ponoči, je tukaj vrhunski Trojni magnezij z ašvagando. Ta telo oskrbi z veliko količino ključnega minerala – magnezija in je dodatno še obogaten z adaptogeno ašvagando ter antioksidativno brusnico. To zmanjša občutke tesnobe, lajša uspavanje in izboljša regeneracijo telesa po dnevu psihičnih in fizičnih obremenitev.

Po kakovostnem spancu pa bo za maksimalno energijo in koncentracijo od jutra naprej poskrbel Morning Complex.

Za razliko od kave ali energijskih pijač (ki imajo tudi negativne strani) zagotavlja stabilno raven energije ves dan in celo izboljša odziv telesa na psihični in fizični stres.

Oba izdelka sta veganska in brez aditivov.

Paket “AMAZIN ENERGIJA” trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 7.8.2022.

Zato vam ponujamo možnost za prednaročilo z –10% popustom!

Oddaj naročilo z -10% popustom danes in prejmi paket “AMAZING ENERGIJA” v najkrajšem možnem času (oziroma najkasneje do 8.8.2022, najverjetneje pa že prej).

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Navodila za dodajanje pri odraslih:

Odrasli z zmernimi težavami s spanjem in zmernimi psihičnimi obremenitvami

  • Night Complex: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)

Odrasli z večjimi težavami s spanjem in visokimi psihičnimi obremenitvam

  • Night Complex: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 3 kapsule/dan (1-2 uri pred spanjem)

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Trojni magnezij + ašvaganda

Napredna formulacija z magnezijem in ašvagando za podporo psihičnega zdravja in energije v stresnih obdobjih

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Nordiq Trojni magnezij + ašvaganda je nepogrešljiv zaveznik v času povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev, saj združuje tri oblike magnezija z visoko biološko razpoložljivostjo: magnezijev citrat, magnezijev malat in magnezijev taurat, ki podpirajo normalno delovanje živčevja in mišic, nastanek energije v celicah, ohranjanje zdravja kosti in zob ter učinkovito zmanjšujejo utrujenost. Poleg tega formulacija vsebuje tudi adaptogeno ašvagando iz ekološke pridelave in liofilizirano, s polifenoli bogato brusnico, ki izboljšata odziv telesa na stres in zmanjšata raven vnetnih procesov v telesu. Kombinacija magnezija in rastlinskih bioaktivnih spojin deluje sinergijsko in pripomore k umiritvi živčnega sistema, kar je ključno za podporo dobrega počutja in močne odpornosti. Ena kapsula vsebuje kar 150 mg mešanice magnezija in 100 mg ašvagande.

Morning Complex

Močno poživljajoča jutranja formula za energijo čez ves dan

60 kapsul (2 kapsuli/dan)

Napredna mešanica adaptogenov in vitaminov za energijo, mentalne sposobnosti ter dobro počutje, ki traja ves dan. Morning Complex je zato zaveznik produktivnosti, ki podpre stabilno raven energije čez dan. Z adaptogenimi zelišči kot sta Sibirski ginseng in goba Čaga, s kakavom, ki je izredno bogat z antioksidanti, ter brusnico in ekstraktom Yerba mate, ki vsebuje kofein, je to edinstven izdelek, ki na zdrav način poskrbi za občuten dvig energije. Izdelek odlikuje tudi PureWay-C®, nadstandardna oblike vitamina C s citrusnimi bioflavonoidi, ki ob zmanjšanju utrujenosti skrbi tudi za preprečevanje oksidativnega stresa v telesu. Poleg tega vsebuje še vitamina B3 in B5, ki prispevata k normalnemu nastanku energije v celicah, zmanjšanju utrujenosti, delovanju živčevja in normalnim mentalnim sposobnostim. Vse omenjene sestavine poskrbijo za temeljito podporo energije in višje sposobnosti koncentracije skozi ves dan.