Paket "ANTI - STRES"

Temeljna podpora za boljši odziv telesa na stres

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Ste pogosto pod stresom in se soočate z napetostjo, nervozo ter utrujenostjo čez dan, kar vpliva tudi na zmanjšanje odpornosti? S paketom Stress support vam želimo ponuditi nepogrešljiv duo Stress Essentials in Pure Magnezij, s katerim lahko telesu zagotovite temeljno podporo za lažje spopadanje s psihičnimi in fizičnimi obremenitvami. Stress Essentials bo poskrbel za oskrbo telesa z vitamini B1, B2, B3, B5, B7, B9 in B12, holin bitartratom, inozitolom, želodcu prijaznim vitaminom C ter magnezijev bisglicinatom, ki bodo s skupnimi močmi podprli normalno delovanje živčevja, mišic, imunskega sistema ter zmanjšali utrujenost. S sočasnim uživanjem izdelka Pure Magnezij boste vnesli dodatno količino nadstandardne oblike magnezija – magnezijevega bisglicinata, ki ima odlično absorpcijo v črevesju in lahko prispeva celo k boljši kakovosti spanca ter preprečuje možne posledice pomanjkanja magnezija, kot so pojav migren, tesnobe in kroničnih bolečin.

Paket “ANTI – STRES” trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 10.10.2022.

Zato vam ponujamo možnost za prednaročilo s posebnim popustom!

Oddaj naročilo s posebnim popustom danes in prejmi paket “ANTI – STRES” v najkrajšem možnem času (oziroma najkasneje do 11.10.2022, najverjetneje pa že prej).

Navodila za dodajanje pri odraslih:

Preventivna podpora odziva telesa na stres:

  • Stress Essentials: 1 kapsula/dan*
  • Pure Magnezij: 1 kapsula/dan 1-2 uri pred spanjem

Kurativna podpora telesa ob povečani utrujenosti in nemirnosti:

  • Stress Essentials: 1-2 kapsuli/dan*
  • Pure Magnezij: 2 kapsuli/dan 1-2 uri pred spanjem

*Stress Essentials lahko zaužijete kadarkoli v dnevu ali pa zvečer – sočasno z izdelkom Pure Magnezij

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Pure Magnesium

Ključen mineral za normalno delovanje mišic in živčevja v obliki magnezijevega bisglicinata

90 kapsul (1-2 kapsuli/dan)

NORDBO Pure magnezij sestoji iz 100% nadstandardne oblike magnezija – magnezijevega bisglicinata, ki ima v telesu izjemno visoko absorpcijo in ne povzroča prebavnih težav. Dodajanje magnezija pripomore k normalnemu delovanju mišic in živčevja. Poleg tega lahko večerno uživanje magnezijevega bisglicinata prispeva k boljši kakovosti spanca.

Stress Essentials

Ključna kombinacija vitaminov B, vitamina C ter magnezija za zmanjševanje utrujenosti in obvladovanje stresa

60 kapsul (1 – 2 kapsuli/dan)

Izdelek Nordbo Stress Essentials je odlično prehransko dopolnilo za ljudi, ki iščejo prvo pomoč za izboljšanje odziva telesa na stres v času povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev. Formulacija sestoji iz vitaminov B1, B2, B3, B5, B7, B9 in B12, holin bitartata ter inozitola, ki prispevajo k normalnemu delovanju živčevja in nastanku energije v celicah. Vsebuje tudi želodcu prijazen vitamin C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in zmanjšanju utrujenosti, ter  magnezijev bisglicinat, ki podpira normalno delovanje živčevja, mišic, zmanjša utrujenost ter lahko prispeva celo k bolj kakovostnemu spancu. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.