Paket "ČISTA KOŽA"

Celostni pristop k doseganju bolj čiste in manj razdražene kože

Prehransko dopolnilo,
30 kapsul LactiKvinna + 60 kapsul Nutriskin Clean

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Dvojec LactiKvinna in Nutriskin Clean omogoča celostni pristop k zmanjšanju pojavnosti nečistoč na koži z direktnim vplivom na kožo in indirektnim vplivom preko črevesne mikrobiote, ki je vpletena v razvoj kožnih bolezni. S katehini bogat zeleni čaj z močnim protivnetnim in protimikrobnim delovanjem zavira delovanja žlez lojnic in rast bakterij na koži, povezanih z nastankom nečistoč, medtem ko nekateri bakterijski sevi izdelka LactiKvinna klinično dokazano zmanjšajo številčnost aken s protivnetnim delovanjem in ugodnim vplivom na sestavo črevesne mikrobiote. K normalnemu zdravju kože prispevata še cink in biotin.

Izdelki v paketu:

Navodila za doziranje:

Priporočeno odmerjanje za optimalno učinkovitost:

  • 1 kapsula LactiKvinna/dan, ob obroku
  • 2 kapsuli Nutriskin Clean/dan, ob obroku

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Nutriskin Clean

Nadstandardna formulacija z zelenim čajem in cinkom za doseganje bolj čiste kože

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Sestavine

Nutriskin Clean omogoča, da bolj čist izgled kože podprete od znotraj navzven s skrbno izbranimi hranili in tako ob ustrezni nege kože dosežete še boljše rezultate pri zmanjšanju pojavnosti nečistoč. Izdelek vsebuje s katehini bogat zeleni čaj, ki je močno protivnetno in protimikrobno sredstvo, s sposobnostjo zaviranja delovanja žlez lojnic in rasti bakterij, povezanih z nastankom nečistoč. Izboljšanje izgleda kože podpre tudi klinično preizkušen kompleks Fenukale™, ki lahko poveča navlaženost kože, ter skupaj z antioksidanti spiruline in klorele deluje protivnetno. Cink in biotin v izdelku prispevata k normalnemu zdravju kože. Izdelano na Švedskem po najvišjih GMP standardih in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

LactiKvinna

Visoko doziran probiotik za ženske s širokim spektrom probitičnih sevov

Prehransko dopolnilo, 30 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO LactiKvinna (prevod: LactiŽenska) je visoko koncentriran mlečnokislinski izdelek s širokim spektrom sevov – vsaka kapsula vsebuje kar 50 milijard bakterij iz 11 sevov. Izdelek je namenjen splošnemu in vaginalnemu zdravju žensk in zato vsebuje kar 90 % laktobacilov. Poleg tega kapsule vsebujejo prebiotike in bazični vitamin C, ki pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema. Kapsule (DRCaps®) so patentirane in ščitijo vsebino pred želodčno kislino, da se dobre bakterije prenesejo v črevesje. Ne vsebuje laktoze, mleka ali glutena. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.