Paket "ČUDOVITA POLETNA KOŽA"

Za svež poletni izgled z manj novih gubic, obstojnejšo porjavelost in zavidljivim tenom kože

Paket je namenjen vsem, ki želijo negovati kožo od znotraj in z naravnimi sestavinami zmanjšati tveganje za poškodbe zaradi sonca, ter hkrati upočasniti staranje kože in ohraniti elastično kožo s sijajem. S paketom »Zdrava in lepa koža« boste temeljito okrepili sposobnost kože za prenašanje UV sevanja s pomočjo rastlinskih, antioksidativnih učinkovin, ki bodo znanstveno dokazano zmanjšale pojavnost posledic izpostavljenosti sončni svetlobi, kot so gubice, pordelost in izsušenost kože. Double Sun bo z betakarotenom in Red Orange Complex™ poskrbel za manj pordelo kožo in spodbudil čudovit porjavel izgled, Kolagen Booster pa bo izboljšal izgled in elastičnost kože z vsebnostjo izvlečka Centevita® in Opextan®, ki spudbujata tvorbo novih kolagenskih vlaken ter zmanjšata raven vnetnih procesov v koži.

Izdelki v paketu:

  • 1x Double Sun
  • 1x Kolagen Booster

Izdelki v paketu in odmerjanje:

Double Sun

  • 1 kapsula/dan ob obroku

Kolagen Booster

  • 2 kapsuli/dan ob obroku

Izdelka lahko zaužijete istočasno.
Pomembno: Za maksimalne učinke je treba izdelka uživati že 2 meseca pred povečano izpostavljenostjo sončni svetlobi (npr. na morju).

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Sun

Kombinacija naravnega betakarotena in izvlečka Red Orange ComplexTM za zdravo kožo in obstojnejšo porjavelost

Prehransko dopolnilo, 50 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Double Sun vsebuje 25 mg betakarotena iz zelenih mikroalg (Dunaliella salina) in 100 mg izvlečk a rdeče pomaranče (Red Orange ComplexTM). Betakaroten ščiti kožo pred poškodbami zaradi UV-žarkov. Majhna količina se po potrebi pretvori v vitamin A v telesu, medtem ko je presežek shranjen pod kožo in prispeva k obstojnejši in nežni porjavelosti. Red Orange ComplexTM je negovalen izvleček, ki je izjemno bogat z antioksidanti, antocianini, flavonoidi in vitaminom C. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Kolagen Booster

Veganski spodbujevalec tvorbe kolagena s klinično dokazanim učinkom na kožo, lase in nohte

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

NORDBO Kolagen Booster vsebuje dobro preučen kompleks z unikatnima rastlinskima izvlečkoma Opextan® in Centevita® ter z vitaminom C, ki spodbujajo normalno tvorbo kolagena in ščiti prek oksidativnim stresom. Biotin je dodan za vzdrževanje las, kože in nohtov. NORDBO Kolagen Booster je 100 % rastlinski izdelek – Opextan® je izvleček iz oliv in Centevita® iz listov gotu kole. Zunanja embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.