Paket "DAN in NOČ Mg"

Edinstvena kombinacija nadstandardnih oblik magnezija in sinergijskih učinkovin. Za optimalno podporo regeneraciji mišic čez dan ter lažje uspavanje in vrhunski spanec ponoči.

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Vsestranska podpora živčevja in mišic. Magnezij ter skrbno izbrane učinkovine in vitamin B6.

Muscle Relief Magnezij nudi edinstveno pomoč pri boljšem okrevanju po fizičnih obremenitvah. Z močjo nadstandardnih oblik magnezija (bisglicinat, malat in laktat) in protivnetnih izvlečkov ingverja ter višnje, lahko zmanjša zapoznele bolečine v mišicah po telesni aktivnosti.

Good Night Magnezij, le nadstandardna oblika magnezija (bisglicinat) z izvlečkoma kamilice ter vitamina B6, ki lajša uspavanje in prispeva k boljšemu spancu.

Izdelki v paketu:

Navodila za dodajanje pri odraslih:

Odrasli z zmerno ravnjo telesne aktivnosti:

  • Muscle Relief Magnezij: 1 kapsula/dan (1-2 uri pred spanjem)
  • Good Night Magnezij: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)

Odrasli z visoko ravnjo telesne aktivnosti:

  • Muscle Relief Magnezij: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)
  • Good Night Magnezij: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Good Night Magnezij

Popolna kombinacija nadstrandardnega magnezija, izvlečka kamilice in vitamina B6 za lažje uspavanje in boljši spanec

Prehransko dopolnilo, 90 kapsul
(2 kapsuli/dan)

NORDBO Good Night Magnezij vsebuje nadstandardno obliko magnezijev bisglicinat z visoko absorpcijo in učinkovitostjo, pomirjujoč izvleček kamilice in biološko aktivno obliko vitamina B6 – piridoksal-5-fosfat. Izdelek je specifično zasnovan za boljšo večerno sprostitev, hitrejše uspavanje in boljši spanec. Magnezij prispeva k normalnemu delovanju živčevja, izvleček kamilice ima dokazano pomirjujoč učinek in lahko olajša uspavanje, vitamin B6 pa podpre nastanek pomirjujočega živčnega prenašalca GABA in sodeluje pri sintezi hormona melatonina v telesu, ki nas uspava. Ena kapsula vsebuje 130 mg magnezija, 100 mg izvlečka kamilice in 5 mg vitamina B6. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Muscle Relief Magnezij

Nadstandardne oblike magnezija in protivnetna izvlečka za hitrejšo regeneracijo in lajšanje bolečin v mišicah

Prehransko dopolnilo, 90 kapsul
(2-3 kapsule/dan)

NORDBO Muscle Relief Magnezij vsebuje tri nadstandardne oblike magnezija: bisglicinat, malat in laktat kot tudi protivnetna izvlečka ingverja in višenj, zaradi česar je izdelek idealen za vse posameznike z aktivnim življenjskim slogom. Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu delovanju mišic in živčevja, izvleček ingverja in višnje pa lahko zmanjšata zapoznelo mišično bolečino, ki je posledica telesne vadbe. Ena kapsula vsebuje 100 mg magnezija, 100 mg izvlečka ingverja in 25 mg izvlečka višenj. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.