Paket "DVOJEC LASJE"

Osnovna in dokazano učinkovita podpora rasti las in zmanjšano izpadanje las

Paket »Dvojec lasje« zmanjša izpadanje las ter zagotavlja osnovno in učinkovito podporo rasti novih, kakovostnejših las. Vsebuje kar 4-mesečno zalogo izdelka Nordbo Double Hair z nagrajenim inovativnim izvlečkom iz grahovih kalčkov AnaGainTM, ki zmanjša izpadanje las, poveča prekrvavitev lasnih mešičkov in jih spodbudi k tvorbi novih las, ter visoko doziranim biotinom, ki ima pomembno vlogo pri zdravju las. V paketu sta tudi dva izdelka Nordbo C&Cink, ki zaradi vsebnosti vitamina C in cinka poskrbita za zmanjšanje oksidativnega stresa v telesu, kar lahko pripomore k izboljšanju tako zdravja las, kot tudi zdravja kože in nohtov.

Izdelki v paketu in odmerjanje:

2x Nordbo Double Hair (60 kapsul/stekleničko / zadostuje za 120 dni)
-1 kapsula/dan. 

1x Nordbo C&Cink (100 kapsul/stekleničko / zadostuje za 100 dni)
– 1 kapsula/dan. 

Pomembno!

Omenjena prehranska dopolnila za prve učinke redno/vsakodnevno uživajte vsaj 2 meseca.

Več o vzrokih za izpadanje las in kako ukrepati

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Hair

Izvleček iz organskih grahovih kalčkov v kombinaciji z biotinom za aktivne lasne mešičke, zmanjšano izpadanje las in normalno kakovost las

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Double Hair vsebuje nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. AnaGainTM je izvleček iz grahovih kalčkov, ki so posebej bogati z bioaktivnimi snovmi, ki aktivirajo celice v lasnih mešičkih. Biotin pomaga ohranjati normalne lase, kožo in nohte. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

Prehransko dopolnilo, 100 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Vitamin C & Cink združuje dve pomembni komponenti za imunski sistem: vitamin C, ki je močan antioksidant, in cink, ki je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa. Veganske kapsule vsebujejo vitamin C v obliki  kalcijevega askorbata in cink v obliki cinkovega pikolinata. Kalcijev askorbat je oblika vitamina C z bazičnim pH-jem, ki se lahko absorbira in je primeren za občutljiv želodec. Ta oblika naravno vsebuje majhen odmerek kalcija. Cinkov pikolinat pomeni, da je cink vezan na pikolinsko kislino, kar olajša absorpcijo v telo. Vitamin C in cink spodbujata normalno delovanje imunskega sistema in ščitita pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Priporočene kombinacije: