Paket "HAIR & BEAUTY"

Celostna intenzivna podpora za zdravje in videz las, kože in nohtov s ključnimi učinkovinami in mikrohranili

Paket »Hair & Beauty« združuje nepogrešljiva izdelka za sočasno izboljšanje zdravja in videza las, kože ter nohtov. To sta Double Hair, ki vsebuje kompleks AnaGainTM s klinično dokazano učinkovitostjo pri zmanjšanju izpadanja las, ter inovativen izdelek Beauty Formula z znanstveno podprtimi sestavinami in rastlinskimi izvlečki za krepitev celic las, kože in nohtov. Sočasno uživanje obeh izdelkov lahko celostno podpre rast las s kombinacijo izvlečka organskih grahovih kalčkov, biotina, veganskih aminokislin, silicija, vitamina B5, vitamina B6, bakra in cinka. Beauty Formula lahko okrepi lase in izboljša njihov videz, saj lasje z več silicija kasneje izpadejo ter imajo večji sijaj, zadostna raven bakra v telesu pa prispeva k normalni pigmentaciji las. Poleg tega Beauty Formula poveča navlaženost in s tem elastičnost kože, saj vsebuje hialuronsko kislino.

Paket vsebuje:

  • 1x Double Hair
  • 2x Beauty Formula

Izdelki v paketu in odmerjanje:

1x Nordbo Double Hair (60 kapsul / zadostuje za 60 dni)

– 1 kapsula/dan ob obroku

2x Beauty Formula (120 kapsul / zadostuje za 60 dni)

–  2 kapsuli/dan ob obroku

Izdelka lahko zaužijete istočasno. Pomembno: oba prehranska dopolnila za prve učinke vsakodnevno uživajte vsaj 2 meseca.

 

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Hair

Izvleček iz organskih grahovih kalčkov v kombinaciji z biotinom za aktivne lasne mešičke, zmanjšano izpadanje las in normalno kakovost las

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Double Hair vsebuje nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. AnaGainTM je izvleček iz grahovih kalčkov, ki so posebej bogati z bioaktivnimi snovmi, ki aktivirajo celice v lasnih mešičkih. Biotin pomaga ohranjati normalne lase, kožo in nohte. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Beauty Formula

Intenzivna pomlajevalna formula, ki združuje znanstveno podprta hranila za zdravje kože, las in nohtov

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Edinstvena mešanica z antioksidanti bogatih rastlin, mikrohranil, veganskih aminokislin, hialuronske kisline in silicija ugodno vpliva na zdravje in videz kože, las ter nohtov. Plodovi rakitovca, ekstrakt grozdnih pešk in brusnica Koralle predstavljajo odličen vir antioksidativnih polifenolov, ki imajo protivnetno delovanje. Cink in biotin pripomoreta k normalnemu zdravju las, kože in nohtov. Za dodatno podporo izdelek vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki poveča elastičnost in navlaženost kože, silicij, ki poleg vitamina C podpre sintezo kolagenskih vlaken, ter veganske aminokisline, ki sodelujejo pri sintezi kolagena v telesu.