Paket "Lacti Kvinna"

Paket prebiotikov s probiotikom namenjen posebej ženskam

Popolna kombinacija prebiotikov ter probiotikov posebej za ženske

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Poleg podpore uravnotežene črevesne flore, je ta paket ciljno naravnan tudi na pogoste težave mnogih žensk, do katerih pride zaradi negativne spremembe v ureogenitalni mikrobioti. Ta vodi v pojav suhosti in srbenja nožnice ter bolečega uriniranja, medtem ko uravnotežena flora nudi naravno zaščito pred vaginalnimi vnetji in vnetji mehurja.

Zato si želimo, da spoznate naše probiotike, ki so v samem svetovnem vrhu.
S 50 milijardami baketrij iz 11-ih različnih visoko kakovostnih sevov ob izteku roka uporabe (!), smo za druge postavili letvico precej visoko.
Ob času proizvodnje je število bakterij celo 100 milijard!

Prebiotiki, ki predstavljajo hrano probiotičnim bakterijskim sevom, pa zagotavljajo ugodno okolje za njihovo preživetje ter s tem tudi njihovo maksimalno učinkovitost. Prebiotiki so vir hranil tako za tiste koristne bakterije, ki so že v vašem sistemu kot tudi za te, ki jih šele vnašate s prehranskim dopolnilom. Iz tega razloga je sočasno uživanje prebiotikov ter probiotikov optimalen način za podporo zdrave flore v črevesju in na sluznici ureogenitalnega trakta.

Paket “LACTI KVINNA” trenutno ni na zalogi. 

Paket trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

LactiKvinna

Visoko doziran probiotik za ženske s širokim spektrom probitičnih sevov

Prehransko dopolnilo, 30 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO LactiKvinna (prevod: LactiŽenska) je visoko koncentriran mlečnokislinski izdelek s širokim spektrom sevov – vsaka kapsula vsebuje kar 50 milijard bakterij iz 11 sevov. Izdelek je namenjen splošnemu in vaginalnemu zdravju žensk in zato vsebuje kar 90 % laktobacilov. Poleg tega kapsule vsebujejo prebiotike in bazični vitamin C, ki pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema. Kapsule (DRCaps®) so patentirane in ščitijo vsebino pred želodčno kislino, da se dobre bakterije prenesejo v črevesje. Ne vsebuje laktoze, mleka ali glutena. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

PreFlora

Prebiotični kompleks iz petih vlaknin, ki podpira in spodbuja preživetje dobrih bakterij v črevesju

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO PreFlora vsebuje pet prebiotičnih vlaknin, ki skrbijo za delovanje želodca in so hrana za dobre bakterije v črevesju. Prebiotična flora je mešanica vlaknin arabinogalaktana, inulina, fruktooligosaharidov, neprebavljivega škroba in pektina, ki vsi prispevajo k uravnoteženemu zdravju črevesja in k ugodnemu okolju za mlečnokislinske bakterije. Izdelek je popoln v kombinaciji z LactiTotal ali LactiKvinna. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Priporočene kombinacije: