Paket "Lacti Total"

Za zdravo črevesno floro - naš temelj zdravja

Popolna kombinacija prebiotikov ter probiotikov za moške in ženske

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Črevesje vsebuje približno 80 % celic imunskega sistema, zaradi česar je črevesna flora pomembna za učinkovito obrambo telesa pred okužbami. Kar se zgodi v črevesju vpliva na naše razpoloženje, koncentracijo in je lahko celo vzrok za depresijo, saj s pomočjo koristnih črevesnih bakterij nastane kar 90 % našega hormona sreče serotonina.

Z drugimi besedami, naš imunski sistem, prebava, kot tudi splošno zdravje temeljijo na stanju naše črevesne flore. Če ta ni uravnovešena, nam tudi dodajanje raznih prehranskih dopolnil z mikrohranili ne koristi v polni meri, saj v črevesju ni zagotovljena ustrezna absorpcija le-teh.

Da vam olajšamo izgradnjo zdrave črevesne flore, smo pripravili akcijski paket, s katerim ne boste optimizirali zgolj svoje prebave, temveč tudi svoje splošno zdravje.

Še posebej si želimo, da spoznate naše probiotike, ki so v samem svetovnem vrhu.
S 50 milijardami bakterij iz 12-ih različnih visoko kakovostnih sevov ob izteku roka uporabe (!), smo za druge postavili letvico precej visoko. Ob času proizvodnje je število bakterij celo 100 milijard!

Prebiotiki, ki predstavljajo hrano probiotičnim bakterijskim sevom, pa zagotavljajo ugodno okolje za njihovo preživetje ter s tem tudi njihovo maksimalno učinkovitost. Prebiotiki so vir hranil tako za tiste koristne bakterije, ki so že v vašem sistemu kot tudi za te, ki jih šele vnašate s prehranskim dopolnilom. Iz tega razloga je sočasno uživanje prebiotikov ter probiotikov optimalen način za podporo zdrave črevesne flore.

Paket “LACTI TOTAL” trenutno ni na zalogi. 

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

LactiTotal

Visoko doziran probiotik s širokim spektrom probiotičnih sevov

Prehransko dopolnilo, 30 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO LactiTotal je visoko doziran probiotik s širokim spektrom probiotičnih sevov – vsaka kapsula vsebuje kar 50 milijard bakterij iz 12 sevov. Izdelek vsebuje tako bifidobakterije kot laktobacile. Poleg tega kapsule vsebujejo prebiotike in bazičen vitamin C, ki pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema. Kapsule (DRCaps®) so patentirane in ščitijo vsebino pred želodčno kislino, da se dobre bakterije prenesejo v črevesje. Ne vsebuje laktoze, mleka ali glutena. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

PreFlora

Prebiotični kompleks iz petih vlaknin, ki podpira in spodbuja preživetje dobrih bakterij v črevesju

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO PreFlora vsebuje pet prebiotičnih vlaknin, ki skrbijo za delovanje želodca in so hrana za dobre bakterije v črevesju. Prebiotična flora je mešanica vlaknin arabinogalaktana, inulina, fruktooligosaharidov, neprebavljivega škroba in pektina, ki vsi prispevajo k uravnoteženemu zdravju črevesja in k ugodnemu okolju za mlečnokislinske bakterije. Izdelek je popoln v kombinaciji z LactiTotal ali LactiKvinna. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Priporočene kombinacije: