Paket "LactiMood"

Kombinacija prebiotikov in psihobiotikov za podporo dobrega počutja in čustvene stabilnosti.

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

80 % celic imunskega sistema se nahaja v našem črevesju. Kar se zgodi v črevesju vpliva na naše razpoloženje, koncentracijo in je lahko celo vzrok za depresijo, saj s pomočjo koristnih črevesnih bakterij nastane kar 90 % našega hormona sreče serotonina. In prav na tem področju so strokovnjaki hiše NORDBO naredili velik preboj. Paket LactiMood je namenjen vsem, ki se soočajo z nizkim razpoloženjem in je primeren tako za zdrave posameznike kot tudi posameznike z diagnosticirano depresijo. Vsaka kapsula v LactiMoodu združuje sinergistično kombinacijo 30 mg standardiziranega izvlečka žafrana in 4 milijard bakterij s probiotičnim delovanjem vrste Lactobacillus Reuteri in Bifidobacterium Breve, kar prispeva k bolj ugodni sestavi črevesne mikrobiote in s tem podpira mentalno zdravje. Paketu so dodani še prebiotiki PreFlora, ki predstavljajo hrano probiotikom, zagotavljajo ugodno okolje za njihovo preživetje ter s tem tudi njihovo maksimalno učinkovitost. LactiMood (1 kapsula/dan) in PreFloro (1 kapsulo/dan) uživamo skupaj, ob ali po obroku.

Paket vsebuje:

  • 1x LactiMood
  • 1x PreFlora

Paket trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

LactiMood

Kombinacija izvlečka žafrana in psihobiotikov za podporo dobrega počutja in čustvene stabilnosti

30 kapsul (1 kapsula/dan)

Izdelek Nordbo LactiMood vsebuje na podlagi znanstvenih dokazov zasnovan patentiran kompleks Probiostress®. Vsaka kapsula združuje sinergistično kombinacijo 30 mg standardiziranega izvlečka žafrana in 4 milijard bakterij s probiotičnim delovanjem vrste Lactobacillus Reuteri in Bifidobacterium Breve. Žafran je vir bioaktivnih snovi z znanstveno dokazanim ugodnim učinkom na počutje in prenašanje stresa. Skrbno izbrana bakterijska seva v izdelku LactiMood pa lahko prispevata k bolj ugodni sestavi črevesne mikrobiote in s tem podpreta mentalno zdravje. Izdelano na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

PreFlora

Prebiotični kompleks iz petih vlaknin, ki podpira in spodbuja preživetje dobrih bakterij v črevesju

60 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO PreFlora vsebuje pet prebiotičnih vlaknin, ki skrbijo za delovanje želodca in so hrana za dobre bakterije v črevesju. Prebiotična flora je mešanica vlaknin arabinogalaktana, inulina, fruktooligosaharidov, neprebavljivega škroba in pektina, ki vsi prispevajo k uravnoteženemu zdravju črevesja in k ugodnemu okolju za mlečnokislinske bakterije. Izdelek je popoln v kombinaciji z LactiTotal ali LactiKvinna. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Priporočene kombinacije: