Paket "LASJE ON"

Celovita dvojna podpora na področju obvladovanja izpadanja las za moške s klinično dokazanimi učinki

Paket “LASJE ON”  je najbolj celovita in najmočnejša podpora lasem, ki prekomerno izpadajo, rastejo počasi, so krhki in lomljivi ter jim primanjkuje gostote.

Odlična izbira za moške vseh starosti, ki želijo celostno podpreti videz in kakovost las z nadstandardnima izdelkoma s klinično dokazano učinkovitimi sestavinami. Double Hair vsebuje nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki skupaj z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. Nutrihair Man pa s 13 skrbno izbranimi sestavinami podaljša življenjski cikel las in zagotovi potrebna hranila za izboljšanje kakovosti, zdravja in gostote las, ki lahko trpijo za posledicami genetsko povezanih hormonskih sprememb, stresa, uživanja nekaterih zdravil, neuravnotežene prehrane ali zunanjih razlogov za poškodovane lase. S sočasnim uživanjem obeh izdelkov boste prekrvavitev in zdravje lasnih mešičkov podprli z dvema vrhunskima učinkovinama hkrati – z izvlečkoma AnagainTM in izvlečkom ActrisaveTM , ter poskrbeli za višji vnos vseh pomembnih mikrohranil vpletenih v normalno rast in kakovost las, kot so biotin, cink, selen, vitamin D3 in silicij. Rezultat je manjše izpadanje las, daljša življenjska doba las, hitrejša rast ter nasploh močnejši, gostejši in lepši lasje.

Paket zadostuje za 60 dni in vsebuje:

  • 1x Double Hair (1 kapsula/dan ob obroku)
  • 1x Nutrihair Man (1 kapsula/dan ob obroku)

Izdelka lahko zaužijete istočasno.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Hair

Izvleček iz organskih grahovih kalčkov v kombinaciji z biotinom za aktivne lasne mešičke, zmanjšano izpadanje las in normalno kakovost las

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Double Hair vsebuje nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. AnaGainTM je izvleček iz grahovih kalčkov, ki so posebej bogati z bioaktivnimi snovmi, ki aktivirajo celice v lasnih mešičkih. Biotin pomaga ohranjati normalne lase, kožo in nohte. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Nutrihair Man

Revolucionaren celostni pristop k podpori rasti in kakovosti las pri moških z dokazano učinkovitostjo

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Nutrihair Man je inovacija na področju obvladovanja izpadanja las pri moških, saj naslavlja vse možne dejavnike slabšega zdravja in videza las hkrati. Vsebuje 13 skrbno izbranih sestavin, ki vsaka na svoj način prispevajo k izboljšanju stanja las. Ključna učinkovina je ActrisaveTM, sinergistični kompleks izvlečkov črnega riža in opuncije, tropskega kaktusa, z zaščitnim delovanjem na celice lasnih mešičkov in klinično dokazano učinkovitostjo pri izboljšanju gostote las. Izdelek vsebuje še številne rastlinske vire protivnetnih antioksidantov, minerale in aminokislino L-cistein, ki so vpleteni v rast las, ter vitamin D3, ki podre normalno rast celic in delovanje imunskega sistema. Izdelano na Švedskem po najvišjih GMP standardih in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.