Paket "LEPA VALENTINA"

Lepa koža, lasje, nohti ... to ni samoumevno pri vsaki ženski. A vsaka ženska si to zasluži!

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Skrb za telo je nekaj, kar ženske še posebej dobro razumejo. Ta paket pa jim nudi močne zaveznike pri tem! Recimo s kolagenom, katerega učinkovitost je bila potrjena v klinični, randomizirani in dvojno slepi študiji, v kateri so ugotovili, da dodajanje NORDBO Kolagena poveča elastičnost kože za najmanj 20% že po šestih tednih uporabe.

Ali pa z mednarodno nagrajenim inovativnim izdelkom Nordiq BIOACTIVE SKIN, ki predstavlja 100% naravno zaščito kože pred oksidativnim stresom.

Če k temu dodamo še visoko dozirana cink in vitamin C z bazičnim pH-jem ter visoko biološko uporabnostjo, ki skupaj dokazano pripomoreta tudi k zdravju kosti, kože, las in nohtov, imamo popolno kombinacijo!

Redna cena izdelkov: 87.70
Posebna cena paketa: 59.90 €

Vaš prihranek: 27.80 €

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Kolagen

Kolagen s certifikatom ASC s klinično dokazanim učinkom na elastičnost kože

30 vrečk (1 vrečka/dan)

NORDBO Kolagen je visoko doziran hidroliziran kolagen z dokazanim učinkom na elastičnost kože. Klinična, randomizirana in dvojno slepa študija dokazuje 20% bolj elastično kožo po samo šestih tednih. Izdelek ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je proizveden trajnostno ter s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi.

Vsebuje kolagen iz enega vira, kar je optimalno za našo kožo. Molekularna kompozicija ribjega kolagena je podobna človeškemu kolagenu v koži in ima visoko biološko uporabnost. Visoka kakovost je zagotovljena v vsaki enoti, saj se uporablja stabilen in kontroliran vir.

Kolagen v prahu ima nežen okus po limoni in ne vsebuje sladkorja ali sladil.

Pakiran je v praktičnih vrečkah in se hitro raztopi v vodi. Embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

Bioactive Skin – Organski

100% naravna antiage podpora koži

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Nordiq BIOACTIVE SKIN predstavlja napreden prehranski pristop do sijoče kože. Gre za mednarodno nagrajeno mešanico antioksidantov, ki vsebuje naravno obliko vitamina C iz skrbno izbranih sinergijskih rastlin, ki spodbujajo sintezo kolagena in zaščito kože pred poškodbami prostih radikalov. Organska bioaktivna formula vsebuje organsko limono, ki ima številna koristna hranila, vključno s ferulično kislino.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

50 / 100 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO C&cink vključuje visoko dozirana cink in vitamin C z bazičnim pH-jem, ki je primeren tudi za občutljiv želodec, ter visoko biološko uporabnostjo!

Vitamin C je močan antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Cink je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa!

Skupaj prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu.

Narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.