Paket "MOČAN VALENTIN"

Odlična kombinacija za celovito hormonsko podporo ter podporo telesu aktivnega moškega

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Ta kombinacija bo celovito podprla potrebe telesa aktivnega moškega.
Nordiq MALE COMPLEX je vrhunska hormonska podpora, ki lahko med drugim tudi z optimizacijo sinteze testosterona (!) poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast ter zdravje prostate.
NORDBO C&cink vključuje visoko dozirana cink in vitamin C z visoko biološko uporabnostjo ter bazičnim pH-jem, ki je primeren tudi za občutljiv želodec. Vitamin C ščiti celice pred oksidativnim stresom tudi po fizičnih naporih. Cink je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa!

NORDBO Instantni Magnezij je vrhunski magnezij iz treh biološko uporabnih oblik magnezija: bisglicinata, malata in laktata. Brez cenejšega citrata! Prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k ponovnemu normalnemu delovanju mišic.

Primeren je za »težke naloge« saj učinkuje hitreje kot kapsule oziroma se izredno hitro absorbira.

Redna cena izdelkov: 70.70
Cena paketa: 49.90 €

Vaš prihranek: 20.80 €

Paket trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Male Complex

Celovita hormonska podpora, ki med drugim z optimizacijo sinteze testosterona poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast, zdravje prostate ter tudi plodnost

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Študije kažejo, da raven testosterona pri moških z leti upadajo. K temu prispevajo tudi neuravnotežena prehrana, debelost in telesna neaktivnost. Ta formulacija, namenjena moškim, združuje ključne minerale z organskimi rastlinami in adaptogeni, ki skupaj podprejo zdravje odraslega moškega v vseh življenjskih obdobjih. Pomembna sestavina mešanice je selen, ker spodbuja odpornost, antioksidativno zaščito ter ščitnično in reproduktivno zdravje. Vsebuje tudi cink, ki ima številne koristi, saj pripomore k normalni ravni testosterona, kar izboljša plodnost, kognitivne funkcije, mišično maso in rast las.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

50 / 100 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Vitamin C & Cink združuje dve pomembni komponenti za imunski sistem: vitamin C, ki je močan antioksidant, in cink, ki je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa. Veganske kapsule vsebujejo vitamin C v obliki  kalcijevega askorbata in cink v obliki cinkovega pikolinata. Kalcijev askorbat je oblika vitamina C z bazičnim pH-jem, ki se lahko absorbira in je primeren za občutljiv želodec. Ta oblika naravno vsebuje majhen odmerek kalcija. Cinkov pikolinat pomeni, da je cink vezan na pikolinsko kislino, kar olajša absorpcijo v telo. Vitamin C in cink spodbujata normalno delovanje imunskega sistema in ščitita pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Instantni magnezij

Hitro delujoč in visoko doziran magnezij v obliki praška iz bisglicinata, malata in laktata

150 g (150 odmerkov)

NORDBO Instantni magnezij se hitro absorbira in je visoko doziran prašek iz treh biološko uporabnih oblik magnezija: bisglicinata, malata in laktata. Brez citrata. Prašek se hitro raztopi v vodi, ima osvežilen okus po naravni limoni in učinkuje hitreje kot kapsule. Dve merici vsebujeta 350 mg magnezija. Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu delovanju mišic. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.