Paket “MOŠKA MOČ”

Vrhunska podpora s ključnimi sestavinami za moško moč in polno izkoriščanje moškega potenciala.

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Hormonska slika moškega se z leti spreminja. Tudi raven testosterona začne upadati že kmalu po 30. letu. Prej ali slej ima to velik vpliv na zdravje, počutje in ogromno drugih stvari; regeneracija, kakovost spanca, nizka spolna moč ter pomanjkanja želje po spolnosti, mišična masa, tveganja za razne bolezni, šibkejše kosti in nenazadnje tudi samopodoba moškega. Pomanjkanje ključnih mineralov cinka in selena igra pri tem veliko vlogo. Zato smo v paketu MOŠKA MOČ združili izdelka Male complex in Vitamin C&Cink.

S skupnimi močmi prispevata k celostni podpori moškega. S kar 35 mg cinka/dnevni odmerek, 1000 mg želodcu prijaznega vitamina C/dnevni odmerek, selenom ter skrbno izbranimi ekološkimi viri rastlinskih učinkovin ter adaptogeno rhodiolo.

Izdelki v paketu:

Navodila za doziranje:

  • Vitamin C&Cink – 1 kapsula dopoldne ob obroku, 1 kapsula zvečer ob obroku.
  • Male complex – 1 kapsula/dan, ob obroku

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

Prehransko dopolnilo, 100 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Vitamin C & Cink združuje dve pomembni komponenti za imunski sistem: vitamin C, ki je močan antioksidant, in cink, ki je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa. Veganske kapsule vsebujejo vitamin C v obliki  kalcijevega askorbata in cink v obliki cinkovega pikolinata. Kalcijev askorbat je oblika vitamina C z bazičnim pH-jem, ki se lahko absorbira in je primeren za občutljiv želodec. Ta oblika naravno vsebuje majhen odmerek kalcija. Cinkov pikolinat pomeni, da je cink vezan na pikolinsko kislino, kar olajša absorpcijo v telo. Vitamin C in cink spodbujata normalno delovanje imunskega sistema in ščitita pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Male Complex

Celovita hormonska podpora, ki tudi z optimizacijo sinteze testosterona skrbi za boljšo regeneracijo, mišično rast, zdravje prostate ter splošno počutje moškega

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Generalna hormonska slika moškega se z leti spreminja. Raven testosterona začne upadati že kmalu po 30-tem letu. Prej ali slej ima to velik vpliv na zdravje, počutje in ogromno drugih stvari; regeneracija, kakovost spanca, nizka spolna moč ter pomanjkanja želje po spolnosti, mišična masa, tveganja za razne bolezni, šibkejše kosti in nenazadnje tudi samopodoba moškega. K temu še dodatno negativno prispevajo tudi neuravnotežena prehrana, pomanjkanje telesne aktivnosti in s tem velikokrat povezana debelost. Gre za tako imenovan začaran krog. Nizek testosteron ter neuravnovešena hormonska slika, onemogoča ustrezno vadbo ter tudi regeneracijo po vadbi. Prav vadba pa bi, ob ustrezni hormonski sliki, bila potrebna za spremembe padca hormonske krivulje.

Ta formulacija, namenjena moškim, združuje ključne minerale z organskimi rastlinami in adaptogeni, ki skupaj celovito podprejo zdravje moškega. Ob tem vsebuje tudi ustrezno doziranje cinka, ki prav tako pripomore k normalni ravni testosterona, kar izboljša ohranjanje ter ob vadbi tudi rast mišične mase, kognitivne funkcije moškega in vpliva celo na rast las. Pomembna sestavina mešanice je tudi selen, ki spodbuja odpornost, antioksidativno zaščito ter ščitnično in reproduktivno zdravje.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.