Paket "NEŽNA VALENTINA"

Utrujenost, vrtoglavica, glavobol? To je popolna podpora ženskam, ki s prehrano ne vnesejo dovolj ključnih hranil

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Gre za odlično uravnoteženo kombinacijo izbranih dopolnil za ženske, ki s hrano (predvsem manko rdečega in drugega mesa) ne zaužijejo oz. vnesejo ključnih hranil, ki telesu nudijo energijo ter podporo.

Več o izdelkih, njihovih učinkih in prednostih lahko preberete spodaj.

Redna cena izdelkov: 69.70
Posebna cena paketa: 49.70 €

Vaš prihranek: 20.00 €

Paket trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Železo & Vitamin C

20 mg železovega bisglicinata in 100 mg vitamina C – za optimalno absorpcijo železa

90 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Železo & vitamin C v vsaki kapsuli vsebuje 20 mg nadstandardne kemijske oblike železa – železov bisglicinat, ki ima visoko absorpcijo v črevesju. S 100 mg vitamina C pa absorpcijo železa še dodatno okrepi. Največja prednost izdelka je, da sta obliki železa in vitamina C želodcu prijazni in ne povzročata prebavnih težav.

Zadosten vnos železa je nujen za normalen nastanek rdečih krvnih celic, ki tkiva oskrbujejo s kisikom, ter preprečuje posledice pomanjkanja železa, kot so utrujenost, izčrpanost, mikrocitna anemija, poslabšano delovanje imunskega sistema ter zapleti v nosečnosti in poslabšan razvoj ploda.

Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Multi Nutrient

Popolna dnevna podpora, ki vsebuje celoten spekter ključnih hranil

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Nordiq MULTI NUTRIENT predstavlja kar 14 vitaminov, 8 mineralov in 5 rastlin za popolno podporo telesa s ključnimi hranili! Sestavine delujejo sinergijsko, rezultat pa je formula, ki celostno spodbudi zdravje in vitalnost.  

V času kroničnega stresa so naše potrebe po antioksidantih in nekaterih vitaminih ter mineralih povečane, kar je bil razlog za razvoj mešanice Multi Nutrient. S svojo sestavo lahko telesu olajša spopadanje s fizičnim in psihičnim stresom, pripomore k normalnemu izražanju genov ter k zmanjšanju ravni vnetja v telesu. Kompleks vsebuje tudi superiorne oblike vitamina B6, B9, B12 in vitamina E, ki se učinkovito in brez potrebe po pretvorbi vključujejo v fiziološke procese v telesu.

Seveda popolnoma brez aditivov!

Pure Magnesium

Ključen mineral za normalno delovanje mišic in živčevja v obliki magnezijevega bisglicinata

90 kapsul (1-2 kapsuli/dan)

NORDBO Pure Magnezij je visoko dozirana nadstandardna oblika magnezija v kapsulah. Sestoji iz 100% magnezijevega bisglicinata, ki ima do 5x bolj učinkovito absorpcijo v primerjavi z magnezijevim oksidom, ki sicer prevladuje v drogerijskih znamkah prehranskih dopolnil. Zlahka doseže mišično ter živčno tkivo in ne povzroča prebavnih težav. Večerno uživanje magnezijevega bisglicinata pa prispeva k boljši kakovosti spanca. Posledica je seveda več energije čez dan, boljši imunski sistem ter nasploh boljše počutje.