Paket “PERFECT GLOW”

Za čudovit, enakomeren ten poletne kože, zaščito pred poškodbami zaradi izpostavljenosti soncu ter optimalno navlaženo in elastično kožo. Prav tako pa tudi podpora lasem in nohtom.

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Nadstandardna izdelka Nutriskin GLOW in Beauty Formula z učinkovitimi sestavinami omogočata navlaženo ter sijočo kožo, s čudovitim enakomernim tenom. Hkrati pa lahko podprejo še kakovost las in nohtov.

Njune sestavine povečajo odpornost kože na oksidativni stres ter nudijo s študijo dokazano zaščito pred poškodbami sonca. Predvsem po zaslugi visokokakovostne, nadstandarnde sestavine SEPITONE™.

Hialuronska kislina vidno poveča navlaženost in elastičnost kože, kar tudi zmanjša globino gubic. Poleg tega lahko cink in silicij izboljšata kakovost kože, las in nohtov.

Antioksidanti kurkume, šipka, acerole, plodov rakitovca, grozdnih pešk in brusnice Koralle delujejo protivnetno.

Skupaj z MSM lahko tudi učinkovito zavirajo razgradnjo obstoječih kolagenskih vlaken.

Izdelki v paketu:

Priporočeno odmerjanje za optimalno učinkovitost:

  • 2 kapsuli Beauty Formula/dan, ob obroku
  • 2 kapsuli Nutriskin Glow/dan, ob obroku

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Nutriskin Glow

Nadstandardna formulacija za podporo bolj sijočega in enakomernega tena kože

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Nutriskin Glow predstavlja nadstandardni način za učinkovito podporo sijaja in svežega izgleda kože od znotraj navzven. Odslovite pust izgled kože z inovacijo na področju nutrikozmetike. Izdelek vsebuje Sepitone™, fermentiran izvleček borovnic z močnim antioksidativnim delovanjem, ki klinično dokazano prispeva k bolj sijočemu in enakomernemu izgledu kože. Poleg tega vsaka kapsula zagotovi še MSM z ugodnim vplivom na kolagenska vlakna in navlaženost kože ter z antioksidanti bogate rastlinske izvlečke kurkume, šipka in acerole s protivnetnim delovanjem, ki ščiti celice kože pred oksidativnimi poškodbami. Izdelano na Švedskem po najvišjih GMP standardih in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Beauty Formula

Intenzivna pomlajevalna formula, ki združuje znanstveno podprta hranila za zdravje kože, las in nohtov

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Sestavine

Edinstvena mešanica z antioksidanti bogatih rastlin, mikrohranil, veganskih aminokislin, hialuronske kisline in silicija ugodno vpliva na zdravje in videz kože, las ter nohtov. Plodovi rakitovca, ekstrakt grozdnih pešk in brusnica Koralle predstavljajo odličen vir antioksidativnih polifenolov, ki imajo protivnetno delovanje. Cink in biotin pripomoreta k normalnemu zdravju las, kože in nohtov. Za dodatno podporo izdelek vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki poveča elastičnost in navlaženost kože, silicij, ki poleg vitamina C podpre sintezo kolagenskih vlaken, ter veganske aminokisline, ki sodelujejo pri sintezi kolagena v telesu.