Paket "POMLAJENA KOŽA"

Nepremagljiva pomlajevalna dvojica za bolj čvrsto, navlaženo in elastično kožo

Prehransko dopolnilo,
60 kapsul Double Sun + 60 kapsul Nutriskin Shape

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Dvojec Beauty Formula in Nutriskin Shape predstavlja nepremagljivo, pomlajevalno podporo boljšega izgleda kože, las in nohtov od znotraj navzven. Vnos nagrajenega rastlinskega izvlečka DracoBelle™ klinično dokazano prispeva k bolj čvrsti koži z aktivacijo tvorbe kolagenskih vlaken in skupaj s hialuronsko kislino vidno poveča navlaženost in elastičnost kože, kar zmanjša globino gubic. Cink in silicij lahko izboljšata kakovost kože, las in nohtov, medtem ko antioksidanti granatnega jabolka, acerole, plodov rakitovca, grozdnih pešk in brusnice Koralle delujejo protivnetno in ščitijo celice kože pred oksidativnimi poškodbami.

Izdelki v paketu:

Navodila za doziranje:

Priporočeno odmerjanje za optimalno učinkovitost:

  • 2 kapsuli Beauty Formula/dan, ob obroku
  • 2 kapsuli Nutriskin Shape/dan, ob obroku

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Nutriskin Shape

Nadstandardna formulacija z nagrajenim rastlinskim izvlečkom za bolj čvrsto kožo ter boljšo kakovost las in nohtov

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Nutriskin Shape predstavlja nadgradnjo vaše pomlajevalne rutine od znotraj navzven. Izdelek vsebuje nagrajeni rastlinski izvleček DracoBelle™, ki lahko klinično dokazano prispeva k bolj čvrsti in navlaženi koži z aktivacijo poti vpletenih v tvorbo novih kolagenskih vlaken. Izdelek vsebuje tudi z antioksidanti bogata izvlečka granatnega jabolka in acerole, ki delujeta protivnetno in zavirata naravne procese staranja kože. Cink in vitamin C v izdelku prav tako sodelujeta pri tvorbi kolagenskih vlaken, silicij iz bambusa pa lahko podpre celovitost kolagenskih mrež v koži ter boljši izgled las in nohtov. Izdelano na Švedskem po najvišjih GMP standardih in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Beauty Formula

Intenzivna pomlajevalna formula, ki združuje znanstveno podprta hranila za zdravje kože, las in nohtov

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Sestavine

Edinstvena mešanica z antioksidanti bogatih rastlin, mikrohranil, veganskih aminokislin, hialuronske kisline in silicija ugodno vpliva na zdravje in videz kože, las ter nohtov. Plodovi rakitovca, ekstrakt grozdnih pešk in brusnica Koralle predstavljajo odličen vir antioksidativnih polifenolov, ki imajo protivnetno delovanje. Cink in biotin pripomoreta k normalnemu zdravju las, kože in nohtov. Za dodatno podporo izdelek vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki poveča elastičnost in navlaženost kože, silicij, ki poleg vitamina C podpre sintezo kolagenskih vlaken, ter veganske aminokisline, ki sodelujejo pri sintezi kolagena v telesu.