Paket "POPOLN VALENTIN"

Popolna uravnoteženost podpore telesu aktivnega moškega ter spopadanja s stresom

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Gre za odlično uravnoteženo kombinacijo izbranih podpornikov za spopadanje z izzivi sodobnega moškega.

Celovita skrb za živčni sistem, tako čez dan kot tudi s kakovostnim spancem ponoči, predstavlja steber vsesplošnega počutja in zdravja. Hkrati pa kombinacija nudi tudi vse potrebno za hitrejše okrevanje po fizičnih naporih.

Nordiq MALE COMPLEX je celovita hormonska podpora, ki lahko med drugim tudi z optimizacijo sinteze testosterona (!) poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast, zdravje prostate.

Nordiq B-COMPLEX je izjemna formula, ki odlično pomaga pri premagovanju stresa v vsakodnevnem življenju. B vitamini so ključni za proizvajanje energije, za zdravje živčnega sistema, vitalnost in dobro počutje. Vsebuje tudi protistresne adaptogene.

NORDBO C&cink vključuje visoko dozirana cink in vitamin C z visoko biološko uporabnostjo ter bazičnim pH-jem, ki je primeren tudi za občutljiv želodec. Vitamin C ščiti celice pred oksidativnim stresom tudi po fizičnih naporih. Cink je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa!

NORDBO Pure Magnezij je visoko dozirana nadstandardna oblika magnezija v kapsulah iz 100% magnezijevega bisglicinata. Do 5x bolj učinkovita absorpcija v primerjavi z magnezijevim oksidom, ki sicer prevladuje v drogerijskih znamkah prehranskih dopolnil. Zlahka doseže mišično ter živčno tkivo in ne povzroča prebavnih težav. Večerno uživanje magnezijevega bisglicinata pa prispeva k boljši kakovosti spanca.

Redna cena izdelkov: 87.60
Posebna cena paketa: 59.90 €

Vaš prihranek: 27.70 €

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Male Complex

Celovita hormonska podpora, ki med drugim z optimizacijo sinteze testosterona poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast, zdravje prostate ter tudi plodnost

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Nordiq MALE COMPLEX je vrhunska celovita hormonska podpora, ki lahko med drugim tudi z optimizacijo sinteze testosterona (!) poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast, zdravje prostate ter posledično celo plodnost. Ustrezna hormonska podpora je tudi ključna za boj proti stresu.

B-Complex

Poživljajoča podpora B vitamina, obogatena z organskimi adaptogenimi rastlinami, ki pripomorejo k boljšemu počutju.

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Nordiq B-COMPLEX je izjemna formula, ki odlično pomaga pri premagovanju stresa v vsakodnevnem življenju. B vitamini so ključni za proizvajanje energije, za zdravje živčnega sistema, vitalnost in dobro počutje. Edinstven napredni kompleks pa poleg bioaktivnih B vitaminov med drugim vsebuje še protistresne adaptogene, zato je to je lahko močan zaveznik za naporen urbani življenjski slog.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

50 / 100 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO C&cink vključuje visoko dozirana cink in vitamin C z bazičnim pH-jem, ki je primeren tudi za občutljiv želodec, ter visoko biološko uporabnostjo!

Vitamin C je močan antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Cink je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa!

Skupaj prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu.

Narejen na Švedskem.

Pure Magnesium

Ključen mineral za normalno delovanje mišic in živčevja v obliki magnezijevega bisglicinata

90 kapsul (1-2 kapsuli/dan)

NORDBO Pure Magnezij je visoko dozirana nadstandardna oblika magnezija v kapsulah. Sestoji iz 100% magnezijevega bisglicinata, ki ima do 5x bolj učinkovito absorpcijo v primerjavi z magnezijevim oksidom, ki sicer prevladuje v drogerijskih znamkah prehranskih dopolnil. Zlahka doseže mišično ter živčno tkivo in ne povzroča prebavnih težav. Večerno uživanje magnezijevega bisglicinata pa prispeva k boljši kakovosti spanca.