Paket "POPOLNA ENERGIJA"

Za najvišjo raven energije in osredotočen um

Sočasno uživanje izdelkov Morning Complex in B-complex je recept za visoko sposobnost koncentracije ter enakomerno in stabilno raven energije ves dan. Brez močno občutnega popoldanskega upada energije, ki sicer sledi zaužitju stimulansov. Za podporo kognitivnih sposobnosti in budnosti bosta poskrbela ekstrakt Yerba Mate in aminokislina L-teanin, k boljšemu odzivu telesa na stres bodo s sinergijskim delovanjem prispevala adaptogena zelišča sibirski ginseng, rhodiola, melisa in goba čaga, nastanek energije in normalno delovanje živčevja pa bodo podprle nadstandardne kemijske oblike vitaminov skupine B, ter v kombinaciji z želodcu prijaznim vitaminom C prispevale k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Oba izdelka sta veganska in brez aditivov.

Paket vsebuje:

1x Morning Complex

1x B-Complex

Priporočeno odmerjanje za optimalno učinkovitost:*

  • 2-3 kapsule Morning Complex/dan
  • 2 kapsuli B-complex/dan

*Izdelka zaužijte hkrati, na tešče ali ob obroku do 15h, saj izdelek Morning Complex vsebuje kofein.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Morning Complex

Močno poživljajoča jutranja formula za energijo čez ves dan

60 kapsul (2 kapsuli/dan)

Napredna mešanica adaptogenov in vitaminov za energijo, mentalne sposobnosti ter dobro počutje, ki traja ves dan. Morning Complex je zato zaveznik produktivnosti, ki podpre stabilno raven energije čez dan. Z adaptogenimi zelišči kot sta Sibirski ginseng in goba Čaga, s kakavom, ki je izredno bogat z antioksidanti, ter brusnico in ekstraktom Yerba mate, ki vsebuje kofein, je to edinstven izdelek, ki na zdrav način poskrbi za občuten dvig energije. Izdelek odlikuje tudi PureWay-C®, nadstandardna oblike vitamina C s citrusnimi bioflavonoidi, ki ob zmanjšanju utrujenosti skrbi tudi za preprečevanje oksidativnega stresa v telesu. Poleg tega vsebuje še vitamina B3 in B5, ki prispevata k normalnemu nastanku energije v celicah, zmanjšanju utrujenosti, delovanju živčevja in normalnim mentalnim sposobnostim. Vse omenjene sestavine poskrbijo za temeljito podporo energije in višje sposobnosti koncentracije skozi ves dan.

B-Complex

Poživljajoča podpora B vitamina, obogatena z organskimi adaptogenimi rastlinami, ki pripomorejo k boljšemu počutju.

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Ta izjemna formula je oblikovana tako, da nam pomaga pri premagovanju stresa v vsakodnevnem življenju. B vitamini so ključni za proizvajanje energije, za zdravje živčnega sistema, vitalnost in dobro počutje. Napredni kompleks, poleg protistresnih adaptogenov, vsebuje še magnezijev askorbat, zato je to idealna rešitev za naporen urbani življenjski slog.