Paket »POPOLNA IMUNSKA KOMBINACIJA - ODRASLI«

Optimalna kombinacija hranil za močan imunski sistem, manjšo utrujenost in olajšan potek bolezni dihal

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Paket “Popolna imunska kombinacija” omogoča odraslim celostno, vsakodnevno podporo normalnega delovanja imunskega sistema in dobrega počutja s preprečevanjem pomanjkanja ključnih mikrohranil, kot so vitamin C, vitamin D in cink. Poleg tega paket zagotavlja vnos visoko kakovostnih zelišč z antioksidativnim in protimikrobnim delovanjem. Formulacija Nordbo Veganski D3&C&Cink izboljša spopadanje telesa s stresom, zmanjša utrujenost in predstavlja osnovo pri podpori odpornosti. Sočasno uživanje izdelka Nordiq Immune Support z adaptogenimi rastlinami, ki izboljšajo odziv telesa na stres, in učinkovitimi fitohranili, lahko prispeva h krepitvi imunskega sistema ter podpre okrevanje pri okužbah. Še več, del paketa je tudi Nordbo Elderberry Defence, s katerim boste poskrbeli za vnos dodatne doze cinka in vitamina C ter zaužili protimikrobni ekstrakt črnega bezga, ki lahko okrepi imunski sistem, skrajša trajanje okužb dihal in olajša njihove simptome.

Paket vsebuje:

  • 1x Elderberry Defence
  • 1x Immune Support
  • 1x Veganski D3&C&Cink

Navodila za dodajanje pri odraslih v primeru preventive in kurative:

Preventiva:

  • Veganski D3&C&Cink: 1 kapsula na dan ob zajtrku ali kosilu
  • Immune Support: 2 kapsuli na dan ob zajtrku ali kosilu
  • Elderberry Defence: 1 kapsula na dan ob večerji

Kurativa (v dneh, ko se vas loteva prehlad oz. ste prehlajeni):

  • Veganski D3&C&Cink: 2 kapsuli na dan ob zajtrku
  • Immune Support: 3 kapsule na dan ob zajtrku ali kosilu
  • Elderberry Defence: 2 kapsuli na dan ob večerji

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Veganski D3, Vitamin C & Cink

50 µg/2000 IE vitamina D3, 300 mg vitamina C in 10 mg cinka

Prehransko dopolnilo, 90 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Veganski D3, Vitamin C & Cink vsebuje 50 µg (2000 IE) veganskega vitamina D3 iz lišaja, 300 mg vitamina C z bazičnim pH-jem iz kalcijevega askorbata in 10 mg cinkovega pikolinata. Vsi imajo visoko biološko uporabnost in prispevajo k normalnemu imunskemu sistemu ter zmanjšujejo utrujenost. Izdelek vsebuje tudi olje MCT iz kokosa za optimalno absorpcijo vitamina D. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Immune Support

Močna naravna obramba za celoletno zaščito

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1- 3 kapsule/dan)

Immune Support je vrhunska, napredna formula, ki skrbi za učinkovito protimikrobno podporo, krepitev imunskega sistema in hitrejše okrevanje po prehladu ali okužbi. S skrbno izbranimi in odmerjenimi visokokakovostnimi naravnimi sestavinami varuje pred škodljivimi prostimi radikali, ki lahko poškodujejo celice, ter s tem med drugim tudi zmanjšuje utrujenost. Skupaj z adaptogenimi gobami in rastlinami, bogatimi s fitohranili, zmanjšuje učinek stresa na imunski sistem. Ta formulacija s sinergijskim delovanjem pomaga tudi uravnovesiti črevesno mikrobioto in hkrati krepi obrambo telesa.

Elderberry Defence

Črni bezeg, cink in vitamin C za močan imunski sistem skozi celo leto

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-2 kapsuli/dan)

Izdelek Nordbo Elderberry Defence združuje 500 mg ekstrakta črnega bezga, 10 mg cinkovega pikolinata z visoko biorazpoložljivostjo ter 100 mg želodcu prijaznega vitamin C – kalcijevega askorbata, ki s skupnimi močmi okrepijo obrambo telesa. Kapsule vsebujejo tudi MCT olje iz kokosa, ki optimizira absorpcijo hranil. Vitamin C in cink podpirata normalno delovanje imunskega sistema ter ščitita celice pred oksidativnim stresom, poleg tega vitamin C zmanjšuje utrujenost. Glavna učinkovina izdelka je ekstrakt črnega bezga, ki je bogat vir bioaktivnih spojin z antioksidativnim, protivnetnim in protimikrobnim delovanjem, zaradi česar lahko okrepi imunski sistem, skrajša trajanje okužb dihal in olajša njihove simptome.