Paket "POPOLNA IMUNSKA KOMBINACIJA"

Optimalna kombinacija hranil za močan imunski sistem, manjšo utrujenost in olajšan potek bolezni dihal

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Paket “Popolna imunska kombinacija” omogoča optimalno vsakodnevno podporo normalnega delovanja imunskega sistema in dobrega počutja s preprečevanjem pomanjkanja ključnih mikrohranil, kot so vitamin C, vitamin D in cink ter zagotavlja vnos visoko kakovostnih zelišč z antioksidativnim in protimikrobnim delovanjem. Formulacija Nordbo Veganski D3&C&Cink izboljša spopadanje telesa s stresom, zmanjša utrujenost in predstavlja osnovo pri podpori odpornosti. Sočasno uživanje izdelka Nordiq Immune Support z adaptogenimi rastlinami, ki izboljšajo odziv telesa na stres, in učinkovitimi fitohranili, prispeva h krepitvi imunskega sistema ter podpre okrevanje pri okužbah. Povišan vnos vitamina C z vrhunskim Nordiq Vitamin C 500 z visoko biološko uporabno obliko, pa je naš največji zaveznik v času nekaterih respiratornih bolezni ter povečane psihične ali fizične obremenjenosti.

Navodila za dodajanje pri odraslih v primeru preventive in kurative:

Preventiva:

  • Nordbo Veganski D3&C&Cink: 1 kapsula na dan ob zajtrku ali kosilu
  • Immune Support: 2 kapsuli na dan ob zajtrku ali kosilu
  • Nordiq Vitamin C: 1 kapsula ob večerji

Kurativa (v dneh, ko se vas loteva prehlad oz. ste prehlajeni):

  • Nordbo Veganski D3&C&Cink: 2 kapsuli na dan ob zajtrku
  • Immune Support: 3 kapsule na dan ob zajtrku ali kosilu
  • Nordiq Vitamin C: 3 kapsule (razporejene tekom dneva: npr. ena ob dopoldanski malici, ena ob kosilu, ena ob večerji)

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Veganski D3, Vitamin C & Cink

50 µg/2000 IE vitamina D3, 300 mg vitamina C in 10 mg cinka

90 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO Veganski D3, Vitamin C & Cink vsebuje 50 µg (2000 IE) veganskega vitamina D3 iz lišaja, 300 mg vitamina C z bazičnim pH-jem iz kalcijevega askorbata in 10 mg cinkovega pikolinata. Vsi imajo visoko biološko uporabnost in prispevajo k normalnemu imunskemu sistemu ter zmanjšujejo utrujenost. Izdelek vsebuje tudi olje MCT iz kokosa za optimalno absorpcijo vitamina D. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Immune Support

Močna naravna obramba za celoletno zaščito

60 kapsul (1- 3 kapsule/dan)

Immune Support je vrhunska, napredna formula, ki skrbi za učinkovito protimikrobno podporo, krepitev imunskega sistema in hitrejše okrevanje po prehladu ali okužbi. S skrbno izbranimi in odmerjenimi visokokakovostnimi naravnimi sestavinami varuje pred škodljivimi prostimi radikali, ki lahko poškodujejo celice, ter s tem med drugim tudi zmanjšuje utrujenost. Skupaj z adaptogenimi gobami in rastlinami, bogatimi s fitohranili, zmanjšuje učinek stresa na imunski sistem. Ta formulacija s sinergijskim delovanjem pomaga tudi uravnovesiti črevesno mikrobioto in hkrati krepi obrambo telesa.

Vitamin C 500 mg

Nova generacija vitamina C uporablja visoko biološko uporabni PureWay-C™ za najboljšo obrambo, vzdrževanje in obnovo sistema

60 kapsul (1–2 kapsuli/dan)

Sestavine

Redni vsakodnevni vnos vitamina C je nujen za obnovo celic, antioksidativno zaščito in spodbujanje normalnega delovanja imunskega sistema. Visoka raven stresa, neuravnotežena prehrana in vse večja izpostavljenost toksinom iz okolja povečujejo našo potrebo po tem tako pomembnem vitaminu. Ta napredna formula uporablja PureWay-C™, visoko biološko uporabno obliko vitamina C, ki omogoča optimalno absorpcijo in zadrževanje v krvnem serumu. Z vključitvijo brusnice, ki je polna polifenolov, je zagotovljena še dodatna sinergijska podpora ter spodbuda splošnega hormetičnega učinka.