Paket "POPOLNA KOLAGEN KOMBINACIJA"

Popolna kombinacija vnosa ter hkrati spodbujanja lastnega kolgena s C&cink za zdravje kože, las in nohtov
(Paket vsebuje: 2x Kolagen, 1x Kolagen Booster, 2x Vitamin C&cink)

NORDBO Kolagen je visoko doziran ribji hidroliziran kolagen z dokazanim učinkom na elastičnost kože. Klinična, randomizirana in dvojno slepa študija dokazuje 20% bolj elastično kožo po samo šestih tednih. Izdelek ima certifikat ASC, kar med drugim zagotavlja, da so ribe gojene z naravno krmo in živijo v čistem in neoporečnem okolju, zato ne vsebujejo toksinov in težkih kovin kot tiste ribe, ki jih lovijo v onesnaženih morjih. Kolagen v prahu ne vsebuje sladkorja, sladil, konzervansov in aditivov. Pakiran je v praktičnih vrečkah in se hitro raztopi v vodi. 

NORDBO Kolagen Booster vsebuje dobro preučen kompleks z unikatnima rastlinskima izvlečkoma Opextan® in Centevita® ter z vitaminom C, ki spodbujajo normalno tvorbo kolagena in ščiti prek oksidativnim stresom. Biotin je dodan za vzdrževanje las, kože in nohtov. NORDBO Kolagen Booster je 100% rastlinski izdelek – Opextan® je izvleček iz oliv in Centevita® iz listov gotu kole. Izvleček Centevita® je bil preizkušen v klinični študiji z 62 udeleženci, starimi od 35 do 42 let. Rezultat je pokazal do 98% bolj elastično kožo po 90-ih dneh.

Paketu smo dodali še vsestranski NORDBO Vitamin C&cink. Vitamin C je močan antioksidant in ga telo nujno potrebuje za sintezo kolagena v telesu. Ta je sicer izdelkoma Kolagen in Kolagen Booster že dodan, a bo s povečanim odmerjanjem C in cinka tvorba kolagena še bolj pospešena, sočasno pa boste s tem, poleg dobrega imunskega sistema, spodbudili tudi zdravje kože, las in nohtov.

Paket zadostuje za 60 dni. Priporočljivo jemanje je 1 vrečka kolagena, 1 kapsula Boosterja in 1 kapsula C&cink dnevno, ki jih zaužijete skupaj kadarkoli v dnevu. 

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Kolagen

Kolagen s certifikatom ASC s klinično dokazanim učinkom na elastičnost kože

Prehransko dopolnilo, 30 vrečk
(1 vrečka/dan)

NORDBO Kolagen je visoko doziran hidroliziran ribji kolagen s klinično dokazanim ugodnim učinkom na izgled kože. Vsebuje tudi vitamin C, ki je nujen za tvorbo kolagena v telesu, ter cink, ki pripomore k zdravju kosti, kože, las in nohtov. Izdelek ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je proizveden trajnostno in s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Kolagen v prahu ima nežen, osvežilen okus po limoni in ne vsebuje sladkorja ali sladil. Pakiran je v praktičnih vrečkah in se hitro raztopi v vodi. Embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

Kolagen Booster

Veganski spodbujevalec tvorbe kolagena s klinično dokazanim učinkom na kožo, lase in nohte

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

NORDBO Kolagen Booster vsebuje dobro preučen kompleks z unikatnima rastlinskima izvlečkoma Opextan® in Centevita® ter z vitaminom C, ki spodbujajo normalno tvorbo kolagena in ščiti prek oksidativnim stresom. Biotin je dodan za vzdrževanje las, kože in nohtov. NORDBO Kolagen Booster je 100 % rastlinski izdelek – Opextan® je izvleček iz oliv in Centevita® iz listov gotu kole. Zunanja embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

Prehransko dopolnilo, 100 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Vitamin C & Cink združuje dve pomembni komponenti za imunski sistem: vitamin C, ki je močan antioksidant, in cink, ki je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa. Veganske kapsule vsebujejo vitamin C v obliki  kalcijevega askorbata in cink v obliki cinkovega pikolinata. Kalcijev askorbat je oblika vitamina C z bazičnim pH-jem, ki se lahko absorbira in je primeren za občutljiv želodec. Ta oblika naravno vsebuje majhen odmerek kalcija. Cinkov pikolinat pomeni, da je cink vezan na pikolinsko kislino, kar olajša absorpcijo v telo. Vitamin C in cink spodbujata normalno delovanje imunskega sistema in ščitita pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.