Paket "POPOLNA MAGNEZIJ KOMBINACIJA"

Kombinacija za podporo regeneracije in umirjenih misli

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Paket »Popolna magnezij kombinacija« združuje izdelka Instantni magnezij in Trojni magnezij + ašvaganda, ki lahko s skupnimi močmi zagotovita ne le vnos magnezija, temveč tudi izboljšano regeneracijo in toleranco telesa na stres. Z uživanjem izdelka Instantni magnezij boste vnesli 3 oblike magnezija z visoko biološko uporabnostjo – magnezijev bisglicinat, malat in laktat, ter s tem podprli normalno delovanje mišic in živčevja, normalno elektrolitsko ravnovesje, zdravje kosti in zob ter zmanjšali utrujenost. S sočasnim uživanjem izdelka Trojni magnezij + ašvaganda v večernem času pa boste telo oskrbeli še z dodatno dozo ključnega minerala magnezija, adaptogeno ašvagando in antioksidativno brusnico, kar lahko zmanjša občutke tesnobe, olajša uspavanje in okrepi regeneracijo telesa po dnevu psihičnih in fizičnih obremenitev.

Paket trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Navodila za dodajanje pri odraslih:

Odrasli z zmernimi psihičnimi in fizičnimi obremenitvami:

  • Instantni magnezij: 1 merica/dan*
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 1 kapsula/dan 1-2 uri pred spanjem

Odrasli z visokimi psihičnimi in fizičnimi obremenitvam ali odrasli z občutki tesnobe:

  • Instantni magnezij: 1 merica/dan*
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 2 kapsuli/dan 1-2 uri pred spanjem

*Instantni magnezij lahko zaužijete kadarkoli v dnevu (najbolje po športni aktivnosti) ali pa zvečer – sočasno z izdelkom Trojni magnezij+ašvaganda.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Instantni magnezij

Hitro delujoč in visoko doziran magnezij v obliki praška iz bisglicinata, malata in laktata

Prehransko dopolnilo, 150 g
(150 odmerkov)

NORDBO Instantni magnezij se hitro absorbira in je visoko doziran prašek iz treh biološko uporabnih oblik magnezija: bisglicinata, malata in laktata. Brez citrata. Prašek se hitro raztopi v vodi, ima osvežilen okus po naravni limoni in učinkuje hitreje kot kapsule. Dve merici vsebujeta 350 mg magnezija. Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu delovanju mišic. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Trojni magnezij + ašvaganda

Napredna formulacija z magnezijem in ašvagando za podporo psihičnega zdravja in energije v stresnih obdobjih

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Nordiq Trojni magnezij + ašvaganda je nepogrešljiv zaveznik v času povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev, saj združuje tri oblike magnezija z visoko biološko razpoložljivostjo: magnezijev citrat, magnezijev malat in magnezijev taurat, ki podpirajo normalno delovanje živčevja in mišic, nastanek energije v celicah, ohranjanje zdravja kosti in zob ter učinkovito zmanjšujejo utrujenost. Poleg tega formulacija vsebuje tudi adaptogeno ašvagando iz ekološke pridelave in liofilizirano, s polifenoli bogato brusnico, ki izboljšata odziv telesa na stres in zmanjšata raven vnetnih procesov v telesu. Kombinacija magnezija in rastlinskih bioaktivnih spojin deluje sinergijsko in pripomore k umiritvi živčnega sistema, kar je ključno za podporo dobrega počutja in močne odpornosti. Ena kapsula vsebuje kar 150 mg mešanice magnezija in 100 mg ašvagande.