Paket "POPOLNA PREBAVA"

Celostna rešitev težav z zaprtjem in napihnjenostjo ter za dobro počutje po obrokih

Paket »Popolna prebava« je namenjen vsem, ki se poleg počasne prebave in zaprtja pogosto srečujete srečujete tudi z napihnjenostjo, nelagodjem in težkim občutkom v želodcu po obrokih. Za lahkotno spodbudo normalne prebave po manjših in obilnejših obrokih smo za vas pripravili trojico izdelkov, ki lahko s skupnimi močmi zmanjša pojavnost napihnjenosti, izboljša frekvenco odvajanja blata in podpre zdravje črevesne mikrobiote, saj ta igra pomembno vlogo pri preprečevanju nadaljnjih prebavnih težav. Z napihnjenostjo se spopadite z dodajanjem izdelka Nordiq Digestive Complex, ki združuje prebiotične, blagodejne, liofilizirane rastline in prebavne encime za podporo normalne prebave ter optimalne absorpcije hranil v črevesju. Za podporo rednega odvajanja blata se zanesite na izdelek Nordbo Mage, ki z zelišči in na naraven način vaše črevesje nežno spodbudi k odvajanju in s tem k izločanju toksinov in odpadnih snovi iz telesa. Za podporo zdravja črevesne mikrobiote z ugodnimi bakterijskimi sevi, ki lahko znanstveno dokazano zmanjšajo pojavnost težav z napihnjenostjo in zaprtjem, posežite še po visokodoziranem probiotiku Nordbo LactiTotal – vsaka kapsula vsebuje prebiotik inulin in kar 50 milijard bakterij iz 12 sevov.

Paket “POPOLNA PREBAVA” trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 10.10.2022.

Zato vam ponujamo možnost za prednaročilo s posebnim popustom!

Oddaj naročilo s posebnim popustom danes in prejmi paket “POPOLNA PREBAVA” v najkrajšem možnem času (oziroma najkasneje do 11.10.2022, najverjetneje pa že prej).

Izdelki v paketu in odmerjanje:

Izdelki v paketu in odmerjanje:

Nordbo Mage: 1-2 kapsuli/dan zvečer

Nordbo LactiTotal: 1 kapsula/dan ob obroku

Nordiq Digestive Complex: 1-2 kapsuli ob obroku

Pomembno:

Sočasno z izdelkom Mage ne uživajte izdelkov Nordbo Rapid ali Pure Cleanse. Med uživanjem izdelka Mage čez dan pijte veliko tekočine.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Mage

Hitra in učinkovita pomoč pri zaprtju ali za normalno delovanje črevesja

60 (1 kapsula/dan)

NORDBO Mage je naravno prehransko dopolnilo za normalno delovanje črevesja. Da bi ostali zdravi, mora črevesje odvajati po ustaljenem vzorcu in vsaj enkrat na dan. Če zvečer redno uživate izdelek NORDBO Mage potem odvajanje običajno sledi naslednje jutro. Za normalno in uravnoteženo delovanje črevesja lahko NORDBO Mage uživate neprekinjeno. Zunanja embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

LactiTotal

Visoko doziran probiotik s širokim spektrom probiotičnih sevov

30 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO LactiTotal je visoko doziran probiotik s širokim spektrom probiotičnih sevov – vsaka kapsula vsebuje kar 50 milijard bakterij iz 12 sevov. Izdelek vsebuje tako bifidobakterije kot laktobacile. Poleg tega kapsule vsebujejo prebiotike in bazičen vitamin C, ki pripomore k normalnemu delovanju imunskega sistema. Kapsule (DRCaps®) so patentirane in ščitijo vsebino pred želodčno kislino, da se dobre bakterije prenesejo v črevesje. Ne vsebuje laktoze, mleka ali glutena. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Digestive Complex

Multi-encimska sistemska podpora za optimalno delovanje prebave

60 kapsul (1-2 kapsuli/dan)

Formula Digesitve Complex združuje prebiotične liofilizirane rastline, ki pripomorejo k izboljšanemu delovanju prebave ter presnovnih procesov. Predvsem pa vsebuje encime, ki maksimalno optimizirajo absorpcijo hranilnih snovi iz hrane.

Natančneje gre za napreden sistem za prenos encimov (Digezyme®) – za optimalno absorpcijo snovi v črevesju ter dobro počutje tudi po obilnejših obrokih.