Paket »POPOLNA UMIRJENOST«

Sprostitev zvečer, kakovosten spanec ter energija ves dan. Popolna kombinacija!

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Če se zaradi vsakodnevnih obveznosti ali stresnih dogodkov spopadate z občutki tesnobe, ki ovirajo vašo storilnost in spanje, potem bo paket »POPOLNA UMIRJENOST« izboljšal razpoloženje, umiril misli in prispeval k boljšemu spopadanju s stresom. Z NORDBO Stress Essentials boste vnesli vitamine skupine B, vitamin C in magnezijev bisglicinat, kar bo ugodno vplivalo na prenašanje fizičnih in psihičnih obremenitev ter zmanjšalo verjetnost za razvoj izčrpanosti. Poleg tega je v paketu tudi pomirjujoč izdelek NORDBO Double Calm, ki vsebuje izvleček melise Cyracos®, z znanstveno dokazano sposobnostjo za zmanjšanje tesnobe in nespečnosti, ter aminokislino L-teanin, ki prav tako prispeva k umiritvi misli in doseganju notranjega miru. Sočasno dolgotrajno uživanje obeh izdelkov je varno in ne povzroča odvisnosti.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Navodila za dodajanje pri odraslih:

Nizka raven tesnobe in izčrpanosti:

  • 1 kapsula izdelka Stress Essentials/dan
  • 1 kapsula izdelka Double Calm/dan

Zmerna ali višja raven tesnobe in izčrpanosti:

  • 2 kapsuli izdelka Stress Essentials/dan
  • 2 kapsuli izdelka Double Calm/dan

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Calm

Ekstrakt pomirjujoče melise in L-teanin iz zelenega čaja za mirne dni in prespane noči

Prehransko dopolnilo, 50 kapsul
(2 kapsuli na dan)

Izdelek NORDBO Double Calm prispeva k umiritvi misli, saj vsebuje izvleček melise Cyracos®, ki znanstveno dokazano že po 15-ih dneh vsakodnevnega uživanja zmanjša simptome tesnobe in s tesnobo povezane nespečnosti. Poleg tega formulacija vsebuje še aminokislino L-teanin, pridobljeno iz zelenega čaja, ki lahko prav tako prispeva k notranjemu miru in izboljšanju kakovosti spanca. Izdelek Double Calm zmanjša nemirnost, a ne povzroča zaspanosti, zato ga lahko uživate podnevi za podporo koncentracije in lažje prenašanje stresa ali zvečer za podporo umiritve pred spanjem. Najboljši učinek je dosežen z neprekinjeno uporabo izdelka. Proizvedeno na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Stress Essentials

Ključna kombinacija vitaminov B, vitamina C ter magnezija za zmanjševanje utrujenosti in obvladovanje stresa

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 – 2 kapsuli/dan)

Izdelek Nordbo Stress Essentials je odlično prehransko dopolnilo za ljudi, ki iščejo prvo pomoč za izboljšanje odziva telesa na stres v času povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev. Formulacija sestoji iz vitaminov B1, B2, B3, B5, B7, B9 in B12, holin bitartata ter inozitola, ki prispevajo k normalnemu delovanju živčevja in nastanku energije v celicah. Vsebuje tudi želodcu prijazen vitamin C, ki prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema in zmanjšanju utrujenosti, ter  magnezijev bisglicinat, ki podpira normalno delovanje živčevja, mišic, zmanjša utrujenost ter lahko prispeva celo k bolj kakovostnemu spancu. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.