Paket "POPOLNA ŽENSKA KOMBINACIJA"

Ključna podpora za hormonsko ravnovesje, dobro počutje in vitalnost žensk

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

V paket »Popolna ženska kombinacija« smo premišljeno vključili izdelka Female Complex in Trojni magnezij + ašvaganda, za kar nam bo hvaležna marsikatera ženska. Female Complex odlikuje inovativna formulacija, ki združuje visoko kakovostna zelišča s tradicionalno uporabo pri podpori ženske plodnosti in pri lajšanju simptomov predmenstrualnega sindroma in menopavze ter najboljšo obliko vitamina B6. Slednji lahko v kombinaciji z magnezijem, ki ga vsebuje izdelek Trojni magnezij + ašvaganda, izboljša počutje pred menstruacijo. Poleg tega bo magnezij poskrbel za zmanjšanje utrujenosti ter podporo normalnega delovanja živčevja in mišic, kar lahko zmanjša verjetnost za pojav bolečih menstrualnih krčev. Adaptogena ašvaganda pa lahko pri ženskah okrepi odziv telesa na stres, podpre hormonsko ravnovesje, zmanjša občutke tesnobe in omili simptome menopavze.

Navodila za doziranje:

Ženske, ki želijo preventivno podporo vitalnosti in dobrega počutja:

  • Female Complex: 1 kapsula/dan dopoldne ali popoldne ob jedi
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 1-2 kapsuli/dan 1-2 uri pred spanjem

Ženske s pogostimi simptomi PMS ali simptomi menopavze:

  • Female Complex: 2 kapsuli/dan dopoldne ali popoldne ob jedi
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 2-3 kapsule/dan 1-2 uri pred spanjem

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Female Complex

Mešanica, ki pripomore k ženskemu hormonskemu ravnovesju

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Zahteven in stresen življenjski slog, slaba prehrana in toksini v okolju dokazano vplivajo na občutljivo ravnovesje hormonov, kot so estrogen, testosteron in kortizol. Ta formulacija je namenjena ženskam, saj podpira normalno delovanje hormonskega in imunskega sistema, nastajanje rdečih krvničk, ter izboljšuje raven energije in razpoloženje. Sestoji iz rastlin s sinergijskim delovanjem ter vsebuje obliko vitamina B6 z optimalno absorpcijo v črevesju. Izbrane organske in sveže liofilizirane rastlin so namenjene podpori ženskega cikla v vseh dobah odraslosti in spodbujajo dolgoročno zdravje ter vitalnost.

Trojni magnezij + ašvaganda

Napredna formulacija z magnezijem in ašvagando za podporo psihičnega zdravja in energije v stresnih obdobjih

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Nordiq Trojni magnezij + ašvaganda je nepogrešljiv zaveznik v času povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev, saj združuje tri oblike magnezija z visoko biološko razpoložljivostjo: magnezijev citrat, magnezijev malat in magnezijev taurat, ki podpirajo normalno delovanje živčevja in mišic, nastanek energije v celicah, ohranjanje zdravja kosti in zob ter učinkovito zmanjšujejo utrujenost. Poleg tega formulacija vsebuje tudi adaptogeno ašvagando iz ekološke pridelave in liofilizirano, s polifenoli bogato brusnico, ki izboljšata odziv telesa na stres in zmanjšata raven vnetnih procesov v telesu. Kombinacija magnezija in rastlinskih bioaktivnih spojin deluje sinergijsko in pripomore k umiritvi živčnega sistema, kar je ključno za podporo dobrega počutja in močne odpornosti. Ena kapsula vsebuje kar 150 mg mešanice magnezija in 100 mg ašvagande.