Paket "POPOLNI LASJE" - VEGAN

Optimalna veganska kombinacija za zmanjšano izpadanje ter temeljito podporo ponovni rasti in boljši kakovosti las

Paket »Popolni lasje – veganski« prispeva k zmanjšanemu izpadanju las in zagotavlja optimalno podporo rasti las s tremi ključnimi veganskimi izdelki, ki skupaj v sinergiji izboljšajo zdravje las in njihovo gostoto. Paket vsebuje Nordbo Double Hair z nagrajenim inovativnim izvlečkom iz grahovih kalčkov AnaGainTM, ki zmanjša izpadanje las, poveča prekrvavitev lasnih mešičkov in jih spodbudi k tvorbi novih las, ter visoko doziranim biotinom, ki ima pomembno vlogo pri zdravju las. S sočasnim uživanjem izdelka Nordbo Kolagen Booster, ki vsebuje izvleček iz oliv Opextan® in izvleček iz listov gotu kole Centevita®, boste telo spodbudili k sintezi gradnikov za tvorbo novih las in okrepitev kože okrog lasnih mešičkov. Izdelek Nordbo C&Cink pa bo zaradi vsebnosti vitamina C še dodatno pospešil tvorbo kolagena v telesu in skupaj s cinkom poskrbel za zmanjšanje oksidativnega stresa, kar lahko pripomore k izboljšanju tako zdravja las, kot tudi zdravja kože in nohtov.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Izdelki v paketu in odmerjanje:

1x Nordbo Double Hair (60 kapsul / zadostuje za 60 dni)
– 1 kapsula/dan. 

2x Nordbo Kolagen Booster (60 kapsul/stekleničko / zadostuje za 60 dni)
– 2 kapsuli/dan. 

1x Nordbo C&Cink (100 kapsul / zadostuje za 50 do 100 dni)
– 1-2 kapsuli/dan. 

Pomembno!

Omenjena prehranska dopolnila za prve učinke redno/vsakodnevno uživajte vsaj 2 meseca.

Več o vzrokih za izpadanje las in kako ukrepati

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Hair

Izvleček iz organskih grahovih kalčkov v kombinaciji z biotinom za aktivne lasne mešičke, zmanjšano izpadanje las in normalno kakovost las

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Double Hair vsebuje nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. AnaGainTM je izvleček iz grahovih kalčkov, ki so posebej bogati z bioaktivnimi snovmi, ki aktivirajo celice v lasnih mešičkih. Biotin pomaga ohranjati normalne lase, kožo in nohte. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Kolagen Booster

Veganski spodbujevalec tvorbe kolagena s klinično dokazanim učinkom na kožo, lase in nohte

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

NORDBO Kolagen Booster vsebuje dobro preučen kompleks z unikatnima rastlinskima izvlečkoma Opextan® in Centevita® ter z vitaminom C, ki spodbujajo normalno tvorbo kolagena in ščiti prek oksidativnim stresom. Biotin je dodan za vzdrževanje las, kože in nohtov. NORDBO Kolagen Booster je 100 % rastlinski izdelek – Opextan® je izvleček iz oliv in Centevita® iz listov gotu kole. Zunanja embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

Prehransko dopolnilo, 100 kapsul
(1-2 kapsuli/dan)

Sestavine

NORDBO Vitamin C & Cink združuje dve pomembni komponenti za imunski sistem: vitamin C, ki je močan antioksidant, in cink, ki je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa. Veganske kapsule vsebujejo vitamin C v obliki  kalcijevega askorbata in cink v obliki cinkovega pikolinata. Kalcijev askorbat je oblika vitamina C z bazičnim pH-jem, ki se lahko absorbira in je primeren za občutljiv želodec. Ta oblika naravno vsebuje majhen odmerek kalcija. Cinkov pikolinat pomeni, da je cink vezan na pikolinsko kislino, kar olajša absorpcijo v telo. Vitamin C in cink spodbujata normalno delovanje imunskega sistema in ščitita pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Priporočene kombinacije: