Paket "POPOLNI LASJE"

Optimalna kombinacija za zmanjšano izpadanje ter temeljito podporo ponovni rasti in boljši kakovosti las

Paket »Popolni lasje« prispeva k zmanjšanemu izpadanju las in zagotavlja optimalno podporo rasti las s tremi ključnimi izdelki, ki skupaj v sinergiji izboljšajo zdravje las in njihovo kakovost. Paket vsebuje Nordbo Double Hair z nagrajenim inovativnim izvlečkom iz grahovih kalčkov AnaGainTM, ki zmanjša izpadanje las, poveča prekrvavitev lasnih mešičkov in jih spodbudi k tvorbi novih las, ter visoko doziranim biotinom, ki ima pomembno vlogo pri zdravju las. S sočasnim uživanjem visoko doziranega in hidroliziranega ribjega Nordbo Kolagena boste telo oskrbi s potrebnimi gradniki za tvorbo novih las in krepitev kože okrog lasnih mešičkov. Izdelek Nordbo C&Cink pa bo zaradi vsebnosti vitamina C še dodatno pospešil tvorbo kolagena v telesu in skupaj s cinkom poskrbel za zmanjšanje oksidativnega stresa, kar lahko pripomore k izboljšanju tako zdravja las, kot tudi zdravja kože in nohtov.

S to kombinacijo si je pot do boljše kakovosti in gostote las zagotovila tudi Eva.

Izdelki v paketu in odmerjanje:

1x Nordbo Double Hair (60 kapsul / zadostuje za 60 dni)
– 1 kapsula/dan.

2x Nordbo Kolagen (30 vrečk/pakiranje / zadostuje za 60 dni)
– 1 vrečka/dan. 

1x Nordbo C&Cink (100 kapsul / zadostuje za 50 do 100 dni)
– 1-2 kapsuli/dan. 

Pomembno!

Omenjena prehranska dopolnila za prve učinke redno/vsakodnevno uživajte vsaj 2 meseca.

Več o vzrokih za izpadanje las in kako ukrepati

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Hair

Izvleček iz organskih grahovih kalčkov v kombinaciji z biotinom za aktivne lasne mešičke, zmanjšano izpadanje las in normalno kakovost las

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Double Hair vsebuje nagrajen kompleks AnaGainTM za najbolj inovativno sestavino v negi las, ki z visoko doziranim biotinom spodbuja lasne mešičke, zmanjša izpadanje in izboljša kakovost las. AnaGainTM je izvleček iz grahovih kalčkov, ki so posebej bogati z bioaktivnimi snovmi, ki aktivirajo celice v lasnih mešičkih. Biotin pomaga ohranjati normalne lase, kožo in nohte. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Kolagen

Kolagen s certifikatom ASC s klinično dokazanim učinkom na elastičnost kože

Prehransko dopolnilo, 30 vrečk
(1 vrečka/dan)

NORDBO Kolagen je visoko doziran hidroliziran kolagen z dokazanim učinkom na elastičnost kože. Klinična, randomizirana in dvojno slepa študija dokazuje 20% bolj elastično kožo po samo šestih tednih. Vsebuje tudi vitamin C, ki je nujen za tvorbo kolagena v telesu, ter cink, ki pripomore k zdravju kosti, kože, las in nohtov. Izdelek ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je proizveden trajnostno in s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Kolagen v prahu ima nežen, osvežilen okus po limoni in ne vsebuje sladkorja ali sladil. Pakiran je v praktičnih vrečkah in se hitro raztopi v vodi. Embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

Prehransko dopolnilo, 100 kapsul
(1-2 kapsuli/dan)

Sestavine

NORDBO Vitamin C & Cink združuje dve pomembni komponenti za imunski sistem: vitamin C, ki je močan antioksidant, in cink, ki je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa. Veganske kapsule vsebujejo vitamin C v obliki  kalcijevega askorbata in cink v obliki cinkovega pikolinata. Kalcijev askorbat je oblika vitamina C z bazičnim pH-jem, ki se lahko absorbira in je primeren za občutljiv želodec. Ta oblika naravno vsebuje majhen odmerek kalcija. Cinkov pikolinat pomeni, da je cink vezan na pikolinsko kislino, kar olajša absorpcijo v telo. Vitamin C in cink spodbujata normalno delovanje imunskega sistema in ščitita pred oksidativnim stresom. Poleg tega prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu. Izdelek je narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Priporočene kombinacije: