Paket “PREBAVA IN RAZSTRUPLJANJE”

Za manj napihnjenosti in boljše počutje po obrokih ter pomoč pri razstrupljanju telesa

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Obdobja manjših in večjih pregreh nas naj ne bi obremenjevala. To je čas, ko nujno potrebujemo sprostitev, ne slabe vesti. Zato smo v paketu »Prebava in razstrupljanje« združili 2 izdelka, ki bosta učinkovito podprla tisto obdobje, ko se pogosteje pregrešimo pri hrani in pijači (na dopustu, med prazniki, na potovanjih ipd.). Digestive Complex bo poskrbel za dobro počutje po obilnih obrokih. Z mešanico vrhunskih Digezyme® prebavnih encimov in kakovostnih zelišč bo pomagal pri razgradnji beljakovin, ogljikovih hidratov, vlaknin, laktoze in maščob iz zaužite hrane, kar bo zmanjšalo nelagodje po obrokih in odpravilo napihnjenost, vplivalo na boljšo prebavo in optimiziralo absorpcijo hranil iz hrane. Metabolic Support pa bo z uravnoteženo formulacijo svežih, liofiliziranih rastlin in nujno potrebnih hranilnih snovi na naraven način podprl procese detoksikacije v jetrih ter presnovno zdravje, zato je idealen za tisti čas, ko se predajamo nezdravemu življenjskemu slogu ali pa si le želimo olajšati odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa in podpreti zdravje jeter.

Izdelki v paketu:

Odmerjanje:

  • Digestive Complex: 1-2 kapsuli ob večjem obroku.
  • Metabolic Support: 2 kapsuli dnevno kadarkoli ob obroku.

Izdelka lahko zaužijete tudi skupaj.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Metabolic Support

Antioksidativna formulacija za naravno podporo zdravja jeter in pomoč pri razstrupljanju telesa

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Ta uravnotežena formulacija svežih, liofiliziranih rastlin in nujno potrebnih hranilnih snovi lahko na naraven način podpre normalen potek procesov detoksikacije v telesu ter lahko prispeva k boljšemu presnovnemu zdravju. Vsebuje regrat in kurkumo, ki sta polna polifenolov in predstavljata dodatno obrambno linijo proti toksinom iz okolja. Vitamin C, selen, tavrin in bioaktivna R-alfa lipojska kislina so močni antioksidanti, ki ščitijo celice pred oksidativnimi poškodbami. Poleg tega vsebnost holina v izdelku prispeva k normalnemu delovanju jeter in normalni presnovi lipidov.

Digestive Complex

Multi-encimska sistemska podpora za optimalno delovanje prebave

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-2 kapsuli/dan)

Formula Digesitve Complex združuje prebiotične liofilizirane rastline, ki pripomorejo k izboljšanemu delovanju prebave ter presnovnih procesov. Predvsem pa vsebuje encime, ki maksimalno optimizirajo absorpcijo hranilnih snovi iz hrane.

Natančneje gre za napreden sistem za prenos encimov (Digezyme®) – za optimalno absorpcijo snovi v črevesju ter dobro počutje tudi po obilnejših obrokih.