Paket "SPANEC in ENERGIJA"

Kakovosten spanec ponoči in maksimalna podpora energiji ves dan

Energija čez dan se začne s kakovostnim spancem. Samo dobro naspani in spočiti smo lahko učinkovito kos dnevnim izzivom. Paket »NOČ in DAN« poskrbi za najboljšo večerno umiritev, kakovosten spanec in s tem najboljšo nočno regeneracijo. Za to bosta poskrbela Trojni magnezij + ašvaganda in Night Complex, z adaptogenimi zelišči, magnezijem in aminokislino L-triptofan, ki se v telesu uporabi za tvorbo hormona melatonina. Po kakovostnem spancu pa bo za maksimalno energijo in koncentracijo naslednje jutro poskrbel Morning Complex. Za razliko od kave bo poskrbel za stabilno raven energije ves dan ter hkrati tudi izboljšal odziv telesa na psihični in fizični stres. Vsi izdelki so veganski in brez aditivov.

Paket vsebuje:

1x Trojni magnezij + ašvaganda

1x Night Complex

1x Morning Complex

Priporočeno odmerjanje za optimalno učinkovitost:*

  • 2 kapsuli Trojni magnezij + ašvaganda/dan 1-2 uri pred spanjem,
  • 2 kapsuli Night Complex/dan 1-2 uri pred spanjem,
  • 2-3 kapsule Morning Complex/dan*

*Morning Complex zaužijte na tešče ali ob obroku do 15h, saj izdelek vsebuje kofein.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Morning Complex

Močno poživljajoča jutranja formula za energijo čez ves dan

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Napredna mešanica adaptogenov in vitaminov za energijo, mentalne sposobnosti ter dobro počutje, ki traja ves dan. Morning Complex je zato zaveznik produktivnosti, ki podpre stabilno raven energije čez dan. Z adaptogenimi zelišči kot sta Sibirski ginseng in goba Čaga, s kakavom, ki je izredno bogat z antioksidanti, ter brusnico in ekstraktom Yerba mate, ki vsebuje kofein, je to edinstven izdelek, ki na zdrav način poskrbi za občuten dvig energije. Izdelek odlikuje tudi PureWay-C®, nadstandardna oblike vitamina C s citrusnimi bioflavonoidi, ki ob zmanjšanju utrujenosti skrbi tudi za preprečevanje oksidativnega stresa v telesu. Poleg tega vsebuje še vitamina B3 in B5, ki prispevata k normalnemu nastanku energije v celicah, zmanjšanju utrujenosti, delovanju živčevja in normalnim mentalnim sposobnostim. Vse omenjene sestavine poskrbijo za temeljito podporo energije in višje sposobnosti koncentracije skozi ves dan.

Night Complex

Nagrajena nočna formula, ki spodbuja notranji mir

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Stres pri napornem življenjskem slogu lahko prispeva k pretirani mentalni in telesni stimulaciji, zaradi česar težje zaspimo, pomanjkanje spanca pa ogroža normalno obnovo telesnih tkiv. Ta pomirjajoča formula vsebuje magnezijev bisglicinat in L-triptofan ter sinergijske rastline, kot je hmelj, ki poskrbijo, da se pred spanjem umirite in lažje ter bolje naspite.

Trojni magnezij + ašvaganda

Napredna formulacija z magnezijem in ašvagando za podporo psihičnega zdravja in energije v stresnih obdobjih

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Nordiq Trojni magnezij + ašvaganda je nepogrešljiv zaveznik v času povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev, saj združuje tri oblike magnezija z visoko biološko razpoložljivostjo: magnezijev citrat, magnezijev malat in magnezijev taurat, ki podpirajo normalno delovanje živčevja in mišic, nastanek energije v celicah, ohranjanje zdravja kosti in zob ter učinkovito zmanjšujejo utrujenost. Poleg tega formulacija vsebuje tudi adaptogeno ašvagando iz ekološke pridelave in liofilizirano, s polifenoli bogato brusnico, ki izboljšata odziv telesa na stres in zmanjšata raven vnetnih procesov v telesu. Kombinacija magnezija in rastlinskih bioaktivnih spojin deluje sinergijsko in pripomore k umiritvi živčnega sistema, kar je ključno za podporo dobrega počutja in močne odpornosti. Ena kapsula vsebuje kar 150 mg mešanice magnezija in 100 mg ašvagande.