Paket "ŠPORTNA MOČ"

Optimalna kombinacija za vrhunsko regeneracijo ter okrevanje po napornih treningih

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Paket “Športna moč” je namenjen bolj aktivnim športnikom, ki želijo poskrbeti za hitrejšo regeneracijo in boljšemu okrevanju telesa po športni aktivnosti. Z uživanjem izdelka Instantni magnezij boste vnesli 3 oblike magnezija z visoko biološko uporabnostjo – magnezijev bisglicinat, malat in laktat, ter s tem podprli normalno delovanje mišic in živčevja, normalno elektrolitsko ravnovesje, zdravje kosti in zob ter zmanjšali utrujenost. Omega 3 maščobne kisline so pri športno aktivnih ljudeh izredno pomembne, saj omogočajo hitrejšo regeneracijo, obnovo mišic in zmanjšajo verjetnost vnetnih procesov v telesu. Z rednim uživanjem NORDBO Omega-3 boste tudi pospešili celjenje mikro poškodb, do katerih pride po športni aktivnosti, ter hkrati koristili zdravju srca in ožilja. Izdelek ima certifikat ASC, kar med drugim zagotavlja, da so ribe gojene z naravno krmo in živijo v čistem in neoporečnem okolju, zato ne vsebujejo toksinov in težkih kovin kot tiste ribe, ki jih lovijo v onesnaženih morjih. Paketu smo dodali še Nordiq Joint Complex. Gre za izjemno ciljno protivnetno formulacijo za sklepe, ki s skrbno izbrano mešanico sinergijskih rastlin pomaga ohranjati zdravo vezivno tkivo, hrustance in kosti na način, da zmanjša vpliv dejavnikov obrabe mišično-skeletnega sistema. 

Paket “ŠPORTNA MOČ” trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 10.10.2022.

Zato vam ponujamo možnost za prednaročilo s posebnim popustom!

Oddaj naročilo s posebnim popustom danes in prejmi paket “ŠPORTNA MOČ” v najkrajšem možnem času (oziroma najkasneje do 11.10.2022, najverjetneje pa že prej).

Paket ŠPORTNA MOČ (z Omega-3 kapsulami) trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo paket ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Joint Complex

Ciljna protivnetna podpora za aktiven življenjski slog

60 kapsul (1–3 kapsule/dan)

Sestavine

Veliko dejavnikov prispeva k obrabi mišično-skeletnega sistema. Ta sinergijska mešanica vsebuje MSM, mangan in vitamin C, ki pomagajo ohranjati zdravo vezivno tkivo, hrustance in kosti z zmanjšanjem vpliva dejavnikov obrabe mišično-skeletnega sistema. Poleg tega mešanica vsebuje skrbno izbrane protivnetne sestavine, kot so organske sveže liofilizirane rastline, vključno s kurkumo, ingverjem in šipkom, značilno rastlino za sever.

Instantni magnezij

Hitro delujoč in visoko doziran magnezij v obliki praška iz bisglicinata, malata in laktata

150 g (150 odmerkov)

Sestavine

NORDBO Instantni magnezij se hitro absorbira in je visoko doziran prašek iz treh biološko uporabnih oblik magnezija: bisglicinata, malata in laktata. Brez citrata. Prašek se hitro raztopi v vodi, ima osvežilen okus po naravni limoni in učinkuje hitreje kot kapsule. Dve merici vsebujeta 350 mg magnezija. Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu delovanju mišic. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Omega-3 (olje)

Lokalno proizvedeno in sveže ribje olje s certifikatom ASC

200 ml

Sestavine

NORDBO Omega-3 je 100% sveže, čisto in naravno ribje olje, pridobljeno iz povsem svežih rib po naravnem postopku brez uporabe topil, kemikalij in dodatkov. Vsebuje sveže in neobdelano ribje olje danskih postrvi, ki živijo v okoljsko najmanj obremenjenih sladkovodnih ribnikih. Z zgolj eno čajno žličko ribjega olja NORDBO boste zaužili 450 mg EPK + DHK (125 mg EPK in 325 mg DHK), pozitivni učinki ribjega olja na srčno-žilno zdravje pa so opazni že z dnevnim vnosom 250 mg EPK + DHK. Izdelek je proizveden lokalno in ima certifikat ASC, kar zagotavlja, da je izdelan trajnostno, s spoštovanjem do okolja, živali in do ljudi. Olje naravno ne vsebuje toksinov in je izdelano iz delov rib, ki so bogati z omega maščobnimi kislinami, ki jih običajno zavržejo. Vsebuje omega-3, 6, 7, 9 in 11 z EPK in DHK, ki prispevajo k normalnemu delovanju srca. Po zaslugi čistosti olje nima okusa po ribah in ima dodano le naravno aromo limone.