Paket "SPROŠČEN VALENTIN"

Podpora in prva pomoč ob povečanem stresu, pritisku ter obremenitvi

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Ta kombinacija bo singerijsko podprla živčni sistem in telo ob vsakodnevni obremenitvi. Čez dan lahko zelo učinkovito blaži posledice stresa, zvečer pa umiri živčni sistem ter s tem telo pripravi na kakovosten spanec, ki je osnova zdravja.

Nordiq MALE COMPLEX je celovita hormonska podpora, ki lahko tudi z optimizacijo sinteze testosterona (!) poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast in zdravje prostate. Ustrezna hormonska podpora je tudi ključna za boj proti stresu.

NORDBO Stress Essentials je odličen za prvo pomoč pri izboljšanju odziva telesa na stres ter obremenitve. Formulacijo sestavljajo vitamini B1, B2, B3, B5, B7, B9 in B12, holin bitartrata ter inozitola, ki prispevajo k normalnemu delovanju živčevja in nastanku energije v celicah.

Nordiq NIGHT COMPLEX je mednarodno nagrajena formula, ki med drugim vsebuje L-triptofan ter sinergijske rastline, ki poskrbijo, da se pred spanjem umirite in lažje ter bolje naspite.

NORDBO C&cink vključuje visoko dozirana cink in vitamin C z visoko biološko uporabnostjo ter bazičnim pH-jem, ki je primeren tudi za občutljiv želodec. Vitamin C ščiti celice pred oksidativnim stresom tudi po fizičnih naporih. Cink je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa!

Redna cena izdelkov: 94.60
Cena paketa: 64.36 €

Vaš prihranek: 30.24 €

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Male Complex

Celovita hormonska podpora, ki med drugim z optimizacijo sinteze testosterona poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast, zdravje prostate ter tudi plodnost

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Nordiq MALE COMPLEX je vrhunska celovita hormonska podpora, ki lahko med drugim tudi z optimizacijo sinteze testosterona (!) poskrbi za vitalnost, izboljšano mišično rast, zdravje prostate ter posledično celo plodnost. Ustrezna hormonska podpora je tudi ključna za boj proti stresu.

Stress Essentials

Ključna kombinacija vitaminov B, vitamina C ter magnezija za zmanjševanje utrujenosti in obvladovanje stresa

60 kapsul (1 – 2 kapsuli/dan)

NORDBO Stress Essentials je odličen za prvo pomoč pri izboljšanju odziva telesa na stres ter obremenitve. Formulacijo sestavljajo vitamini B1, B2, B3, B5, B7, B9 in B12, holin bitartrata ter inozitola, ki prispevajo k normalnemu delovanju živčevja in nastanku energije v celicah. Vsebuje tudi magnezijev bisglicinat, ki podpira normalno delovanje živčevja, mišic, zmanjša utrujenost ter lahko prispeva k bolj kakovostnemu spancu.

Izdelan na Švedskem.

Night Complex

Nagrajena nočna formula, ki spodbuja notranji mir

60 kapsul (2 kapsuli/dan)

Nordiq NIGHT COMPLEX je več kot upravičeno eden od treh daleč najbolj priljubljenih izdelkov na Vitaminklniki.si! Mednarodno nagrajena formula vsebuje magnezijev bisglicinat in L-triptofan ter sinergijske rastline, kot je hmelj, ki poskrbijo, da se pred spanjem umirite in lažje ter bolje naspite.

Stres pri napornem življenjskem slogu lahko prispeva k pretirani mentalni in telesni stimulaciji, zaradi česar zvečer težje zaspimo.

Pomanjkanje spanca ogroža normalno obnovo telesnih tkiv in lahko poveča lakoto čez dan ter poslabša odziv celic na inzulin. To lahko tudi vodi v večje tveganje za razvoj debelosti in presnovnega sindroma.

Prav tako pomanjkanje spanja poslabša športne rezultate in obnovo mišičnega tkiva, poveča raven stresnega hormona kortizola ter predvsem pri moških zmanjša raven testosterona v telesu.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

50 / 100 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO C&cink vključuje visoko dozirana cink in vitamin C z bazičnim pH-jem, ki je primeren tudi za občutljiv želodec, ter visoko biološko uporabnostjo!

Vitamin C je močan antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Cink je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa!

 

Skupaj prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu.

Narejen na Švedskem.