Paket "SPROŠČENA VALENTINA"

Za ženske, ki so pogosto preobremenjene, pod stresom, brez energije, se srečujejo z glavoboli ter menstrualnimi krči

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Življenje aktivne ženske, ne glede na starost, danes zahteva veliko. Pomanjkanje časa zase ter svoje telo velikokrat pomeni precej slabše počutje. Utrujenost, glavoboli, tudi bolj izraziti menstrualni krči so pogosta posledica. Ker ponavljajoč se stres pomeni tudi precejšnje tveganje za zdravje, je telesu dobro nuditi podporo pri spopadanju s temi izzivi. Ta paket vsebuje popolno kombinacijo za to nalogo!

Več o izdelkih, njihovih učinkih in prednostih lahko preberete spodaj.

Redna cena izdelkov: 89.60
Posebna cena paketa: 62.90 €

Vaš prihranek: 26.70 €

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

B-Complex

Poživljajoča podpora B vitamina, obogatena z organskimi adaptogenimi rastlinami, ki pripomorejo k boljšemu počutju.

60 kapsul (1-3 kapsule/dan)

Nordiq B-COMPLEX je izjemna formula, ki odlično pomaga pri premagovanju stresa v vsakodnevnem življenju. B vitamini so ključni za proizvajanje energije, za zdravje živčnega sistema, vitalnost in dobro počutje. Edinstven napredni kompleks pa poleg bioaktivnih B vitaminov med drugim vsebuje še protistresne adaptogene, zato je to je lahko močan zaveznik za naporen življenjski slog ženske.

Pure Magnesium

Ključen mineral za normalno delovanje mišic in živčevja v obliki magnezijevega bisglicinata

90 kapsul (1-2 kapsuli/dan)

NORDBO Pure Magnezij je visoko dozirana nadstandardna oblika magnezija v kapsulah. Sestoji iz 100% magnezijevega bisglicinata, ki ima do 5x bolj učinkovito absorpcijo v primerjavi z magnezijevim oksidom, ki sicer prevladuje v drogerijskih znamkah prehranskih dopolnil. Zlahka doseže mišično ter živčno tkivo in ne povzroča prebavnih težav. Večerno uživanje magnezijevega bisglicinata pa prispeva k boljši kakovosti spanca. V kombinaciji z izdelkom Night Complex sta lahko nepremagljiv pomočnika, ko gre za sproščujioč, globok, kakovosten spanec.

Night Complex

Nagrajena nočna formula, ki spodbuja notranji mir

60 kapsul (2 kapsuli/dan)

Nordiq NIGHT COMPLEX je več kot upravičeno eden od treh daleč najbolj priljubljenih izdelkov na Vitaminklniki.si! Mednarodno nagrajena formula vsebuje magnezijev bisglicinat in L-triptofan ter sinergijske rastline, kot je hmelj, ki poskrbijo, da se pred spanjem umirite in lažje ter bolje naspite.

Stres pri napornem življenjskem slogu lahko prispeva k pretirani mentalni in telesni stimulaciji, zaradi česar zvečer težje zaspimo.

Pomanjkanje spanca ogroža normalno obnovo telesnih tkiv in lahko poveča lakoto čez dan ter poslabša odziv celic na inzulin. To lahko tudi vodi v večje tveganje za razvoj debelosti in presnovnega sindroma.

Vitamin C & Cink

Visoko dozirana vitamin C in cink z bazičnim pH-jem in visoko biološko uporabnostjo

50 / 100 kapsul (1 kapsula/dan)

NORDBO C&cink vključuje visoko dozirana cink in vitamin C z bazičnim pH-jem, ki je primeren tudi za občutljiv želodec, ter visoko biološko uporabnostjo!

Vitamin C je močan antioksidant, ki ščiti celice pred oksidativnim stresom.

Cink je potreben v več kot 300 encimih za delovanje telesa!

Skupaj prispevata k normalnemu kislinsko-baznemu ravnotežju v telesu.

Narejen na Švedskem in ima certifikat I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.