Paket "SUMMER GLOW"

Za čudovito in obstojnejšo porjavelost ter antiage podporo koži, lasem in nohtom

Poletna izpostavljenost kože in las UV žarkom je ključni dejavnik, ki je odgovoren za poslabšanje njune kakovosti in izgleda. S paketom »Summer Glow«, ki vsebuje izdelka Double Sun in Beauty Formula, boste vidno povečali odpornost kože na nastanek rdečine in gubic z antioksidativnim betakarotenom, izvlečkom Red Orange Complex™, plodovi rakitovca in izvlečkom grozdnih pešk. Poleg tega bo zaradi hialuronske kisline in veganskih aminokislin koža bolj sijoča in navlažena, lasje in nohti pa bodo okrepljeni z vnosom bakra, biotina, cinka in silicija.

Izdelki v paketu:

  • 1x Double Sun
  • 1x Beauty Formula

Izdelki v paketu in odmerjanje:

Double Sun

  • 1 kapsula/dan ob obroku

Beauty Formula

  • 2 kapsuli/dan ob obroku

Izdelka lahko zaužijete istočasno.
Pomembno: Za maksimalne učinke je treba izdelka uživati že 2 meseca pred povečano izpostavljenostjo sončni svetlobi (npr. na morju).

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Double Sun

Kombinacija naravnega betakarotena in izvlečka Red Orange ComplexTM za zdravo kožo in obstojnejšo porjavelost

Prehransko dopolnilo, 50 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Double Sun vsebuje 25 mg betakarotena iz zelenih mikroalg (Dunaliella salina) in 100 mg izvlečk a rdeče pomaranče (Red Orange ComplexTM). Betakaroten ščiti kožo pred poškodbami zaradi UV-žarkov. Majhna količina se po potrebi pretvori v vitamin A v telesu, medtem ko je presežek shranjen pod kožo in prispeva k obstojnejši in nežni porjavelosti. Red Orange ComplexTM je negovalen izvleček, ki je izjemno bogat z antioksidanti, antocianini, flavonoidi in vitaminom C. Izdelan na Švedskem in s certifikatom I’m Vegan švedske organizacije za pravice živali.

Beauty Formula

Intenzivna pomlajevalna formula, ki združuje znanstveno podprta hranila za zdravje kože, las in nohtov

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Edinstvena mešanica z antioksidanti bogatih rastlin, mikrohranil, veganskih aminokislin, hialuronske kisline in silicija ugodno vpliva na zdravje in videz kože, las ter nohtov. Plodovi rakitovca, ekstrakt grozdnih pešk in brusnica Koralle predstavljajo odličen vir antioksidativnih polifenolov, ki imajo protivnetno delovanje. Cink in biotin pripomoreta k normalnemu zdravju las, kože in nohtov. Za dodatno podporo izdelek vsebuje tudi hialuronsko kislino, ki poveča elastičnost in navlaženost kože, silicij, ki poleg vitamina C podpre sintezo kolagenskih vlaken, ter veganske aminokisline, ki sodelujejo pri sintezi kolagena v telesu.