Paket "UREJENA PREBAVA"

Spodbuda črevesja za uspešno odpravo težav z zaprtjem

Paket »Urejena prebava« je namenjen vsem, ki želite odpraviti težavo s počasno prebavo in zaprtjem celoviteje. V svojo dnevno rutino dodajte Nordbo Mage, ki bo s skrbno izbranimi zelišči vaše črevesje nežno spodbudil k rednemu odvajanju blata, ki je nujno za izločanje toksinov in odpadnih snovi iz telesa ter za preprečevanje bolezni črevesja.

Formula Digesitve Complex pa bo skrbela za urejeno prebavo že ob zaužitju hrane. Združuje prebiotične liofilizirane rastline, ki pripomorejo k izboljšanemu delovanju prebave ter presnovnih procesov. Predvsem pa vsebuje encime, ki maksimalno optimizirajo absorpcijo hranilnih snovi iz hrane. Natančneje gre za napreden sistem za prenos encimov (Digezyme®) – za optimalno absorpcijo snovi v črevesju ter dobro počutje po obrokih.

Paket “UREJENA PREBAVA” trenutno ni zalogi.

Nova zaloga je na poti v naše skladišče in bo k nam prispela najkasneje do 16.6.2023.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Izdelki v paketu in odmerjanje:

Nordbo Mage: 1-2 kapsuli/dan zvečer

Nordiq Digestive Complex: 1-2 kapsulob obroku (2 kapsuli ob večjih/obilnejših obrokih)

Pomembno:

Sočasno z izdelkom Mage ne uživajte izdelkov Nordbo Rapid ali Pure Cleanse. Med uživanjem izdelka Mage čez dan pijte veliko tekočine.

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Mage

Hitra in učinkovita pomoč pri zaprtju ali za normalno delovanje črevesja

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1 kapsula/dan)

NORDBO Mage je naravno prehransko dopolnilo za normalno delovanje črevesja. Da bi ostali zdravi, mora črevesje odvajati po ustaljenem vzorcu in vsaj enkrat na dan. Če zvečer redno uživate izdelek NORDBO Mage potem odvajanje običajno sledi naslednje jutro. Za normalno in uravnoteženo delovanje črevesja lahko NORDBO Mage uživate neprekinjeno. Zunanja embalaža je okolju prijazna in iz recikliranega kartona.

Digestive Complex

Multi-encimska sistemska podpora za optimalno delovanje prebave

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-2 kapsuli/dan)

Sestavine

Formula Digesitve Complex združuje prebiotične liofilizirane rastline, ki pripomorejo k izboljšanemu delovanju prebave ter presnovnih procesov. Predvsem pa vsebuje encime, ki maksimalno optimizirajo absorpcijo hranilnih snovi iz hrane.

Natančneje gre za napreden sistem za prenos encimov (Digezyme®) – za optimalno absorpcijo snovi v črevesju ter dobro počutje tudi po obilnejših obrokih.