Paket "VRHUNSKI SPANEC"

Nepremagljiva kombinacija za miren, trden in sproščujoč spanec

* Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno

(nižje na tej strani)

Paket »Vrhunski spanec« združuje izjemna izdelka Night Complex in Trojni magnezij + ašvaganda, ki s skupnimi močmi vplivata na kakovost spanca in toleranco telesa na stres. Nagrajena nočna formulacija Night Complex s pomirjevalnimi rastlinami in L-triptofanom lajša stres in čustveno napetost ter pomaga pri sprostitvi, da lažje in hitreje zaspimo. S sočasnim uživanjem obeh izdelkov v večernem času boste telo oskrbeli še z dodatno dozo ključnega minerala magnezija, adaptogeno ašvagando in antioksidativno brusnico, kar lahko zmanjša občutke tesnobe, olajša uspavanje in okrepi regeneracijo telesa po dnevu psihičnih in fizičnih obremenitev.

Izdelek trenutno ni na zalogi.

Če želite, da vas obvestimo takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi v spodnje polje vnesite vaš elektronski naslov.

Navodila za dodajanje pri odraslih:

Odrasli z zmernimi težavami s spanjem in zmernimi psihičnimi obremenitvami

  • Night Complex: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)

Odrasli z večjimi težavami s spanjem in visokimi psihičnimi obremenitvam

  • Night Complex: 2 kapsuli/dan (1-2 uri pred spanjem)
  • Trojni magnezij + ašvaganda: 3 kapsule/dan (1-2 uri pred spanjem)

Vsak izdelek iz paketa lahko kupite tudi posamezno:

Night Complex

Nagrajena nočna formula, ki spodbuja notranji mir

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(2 kapsuli/dan)

Stres pri napornem življenjskem slogu lahko prispeva k pretirani mentalni in telesni stimulaciji, zaradi česar težje zaspimo, pomanjkanje spanca pa ogroža normalno obnovo telesnih tkiv. Ta pomirjajoča formula vsebuje magnezijev bisglicinat in L-triptofan ter sinergijske rastline, kot je hmelj, ki poskrbijo, da se pred spanjem umirite in lažje ter bolje naspite.

Trojni magnezij + ašvaganda

Napredna formulacija z magnezijem in ašvagando za podporo psihičnega zdravja in energije v stresnih obdobjih

Prehransko dopolnilo, 60 kapsul
(1-3 kapsule/dan)

Nordiq Trojni magnezij + ašvaganda je nepogrešljiv zaveznik v času povečanih psihičnih in fizičnih obremenitev, saj združuje tri oblike magnezija z visoko biološko razpoložljivostjo: magnezijev citrat, magnezijev malat in magnezijev taurat, ki podpirajo normalno delovanje živčevja in mišic, nastanek energije v celicah, ohranjanje zdravja kosti in zob ter učinkovito zmanjšujejo utrujenost. Poleg tega formulacija vsebuje tudi adaptogeno ašvagando iz ekološke pridelave in liofilizirano, s polifenoli bogato brusnico, ki izboljšata odziv telesa na stres in zmanjšata raven vnetnih procesov v telesu. Kombinacija magnezija in rastlinskih bioaktivnih spojin deluje sinergijsko in pripomore k umiritvi živčnega sistema, kar je ključno za podporo dobrega počutja in močne odpornosti. Ena kapsula vsebuje kar 150 mg mešanice magnezija in 100 mg ašvagande.